Destinacija: Sofija, Bugarska 2024
Cena: Program je u pripremi!!!

ŠOPING NATENANE – OPERA – BALET – MJUZIKL – SOFIJA – BUGARSKA

Hotel Ramda 4* – Sofija 2024.

Neka proleće krene komičnim vibracijama!

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

 

Šoping natenane – zvuči neverovatno, zar ne? Koliko ste samo puta jurili iz jedne prodavnice u drugu, iz jednog tržnog centra u drugi uz kafu za poneti i stalno gledanje na sat?
Da li ste raspoloženi za malo drugačije putovanje – da doživite Sofiju bez žurbe, imate neograničeno vreme za šoping natenane, iskoristite neverovatne popuste, uživate u baletu i opuštate se u Spa centru hotela Ramada **** ?

PRVI DAN 
Polazak iz Beograda u ranim jutarnjim satima. Putovanje autoputem ka Nišu. Okupljanje grupe na parkingu ispred Hipermarketa Roda u Nišu. Vožnja do Sofije, preko Gradine, sa usputnom pauzom radi odmora.
Po dolasku u Sofiju, odlazak do hotela „Ramada“ **** koji se nalazi na samo 5 minuta od centra grada. Smeštaj u hotel. Fakultativno organizovana šetnja užim centrom grada: crkva Sv. Nedelje, Ruska crkva, Hram Aleksandra Nevskog, spomenik i crkva Sv. Sofije, zgrada Vlade Republike Bugarske, Predsedništva… Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šetnju.
Slobodno vreme za SPA u hotelu Ramada ****.
Okupljanje grupe u hotelu oko 18 časova. Organizovani odlazak do Nacionalne opere i prisustvovanje izvođenju opere “Don Pasquale” Gaetana Donizettija od 19 časova – lokalno vreme.
Po završetku programa u Operi, individualni povratak u hotel / fakultativno slobodno vreme u centru. Noćenje.

DRUGI DAN 
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do shoping mall-a Paradise Center. Slobodno vreme za kupovinu.
Fakultativno vreme: Ukoliko želite, u vreme nakon doručka do popodnevnog polaska iz Sofije, možete otići u sopstvenoj režiji do bilo kog drugog tržnog centra, ili provesti vreme na drugom mestu sve do polaska autobusa za Srbiju, kada ste u obavezi da dođete na mesto okupljanja grupe ispred “Paradise Center” shoping mall-a.
Okupljanje grupe u popodnevnim satima i polazak za Niš.
Povratak u Niš u kasnim večernjim satima. Nastavak puta ka Beogradu. Kraj programa.

Cena aranžamana iz Niša- ___ rsd po osobi
PROMO CENA aranžmana iz Niša – ___ rsd po osobi

Cena aranžamana iz Beograda- ___ rsd po osobi
PROMO CENA aranžmana iz Beograda – ___ rsd po osobi

 

Cena aranžmana obuhvata:
– prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
– smeštaj u hotelu „Ramada“ **** u standard sobama na bazi jednog noćenja sa doručkom
– obilazak Sofije u pratnji vodiča
– vođstvo puta

Cena aranžmana ne obuhvata:
– individualne troškove
– ulaznicu za operu – 1.600 rsd
– međunarodno putno osiguranje (Maestro travel preporučuje TRIGLAV polisu putnog osiguranja)

Popusti za decu:
– Deca 0,00 do 5,99 godina plaćaju 50% od cene aranžmana

Doplate za polaske iz drugih gradova:
– doplata za polazak iz Leskovca – 2.000 rsd
– doplata za polazak iz Bora i Zaječara – 3.000 rsd

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu, poslovne banke UniCredit Bank, na dan uplate. 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana.

Informacije o Operi:
Opera Don Pasquale
 – U stvaralaštvu italijanskog kompozitora Gaetana Donizettija (1797–1848, Bergamo) komična opera Don Pasquale zauzima najistaknutije mesto. Posle niza od gotovo sedamdeset opera svih žanrova, Donizetti je svoje remek-delo napisao, prema podacima iz korespondencije, za samo jedanaest dana, tokom jeseni 1842. godine u Parizu.
Don Paskuale, bogati stari neženja, besan je kada čuje da njegov nećak Ernesto namerava da se oženi osiromašenom udovicom Norinom. Odlučuje da se oženi i razbaštini Ernesta. Ernesto i Norina očajavaju, ali njihov prijatelj doktor Malatesta obećava da će im pomoći – i naučiti Paskualea lekciju. Malatesta ubeđuje Norinu da se preruši u njegovu sestru, a zatim je predstavlja Don Paskualeu kao potencijalnu nevestu. Paskuale je toliko oduševljen poslušnim ponašanjem mlade žene da zahteva da se odmah venčaju. Do braka se dešava – svedoči lažni notar – nakon čega mlada mlada postaje krajnje nadmoćna i neprijatna, mučeći svog „muža“. Kada Paskuale otkrije poruku svoje ‘žene’ koja dogovara sastanak sa ljubavnikom, odlučuje da se suoči sa njom i okonča svoju bedu. Zaverenici su sada spremni da otkriju svoju prevaru, ali da li će im Don Paskuale oprostiti?
Opera je prvi put izvedena 3. januara 1843. u Teatru-Italien u Parizu, a premijera u Bugarskoj bila je 1932. godine pod dirigentskom palicom Asena Najdenova i reditelja Hrista Popova.

Informacije o hotelu:
Hotel Ramada je hotel sa 4 zvezdice koji se nalazi na 200 m od Lavljeg mosta u Sofiji, i na samo 5 minuta šetnje od centra grada gde se nalaze brojne kulturne i istorijske znamenitosti Sofije, kafići, restorani I prodavnice.
Sobe su prostrane, moderno opremljene i poseduju klimu, mini bar, TV Sat, wi-fi internet.
Smeštaj se vrši u standard sobama. Hotel poseduje još Superior i De luxe sobe.

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO TRAVEL – YUTA STANDARD

Napomena:
Ulaznice za predstave podrazumevaju sedišta na trećem balkonu.

GALERIJA, ŠOPING NATENANE, OPERA, BALET, MJUZIKL, SOFIJA, BUGARSKA, 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)