Destinacija: Sofija, Bugarska
Cena: Program je u pripremi

ŠOPING NATENANE – OPERA – BALET – MJUZIKL – SOFIJA – BUGARSKA

PROGRAM JE U PRIPREMI

Šoping natenane – zvuči neverovatno, zar ne? Koliko ste samo puta jurili iz jedne prodavnice u drugu, iz jednog tržnog centra u drugi uz kafu za poneti i stalno gledanje na sat?
Da li ste raspoloženi za malo drugačije putovanje – da doživite Sofiju bez žurbe, imate neograničeno vreme za šoping natenane, iskoristite neverovatne popuste, uživate u baletu i opuštate se u Spa centru hotela Ramada **** ?

PRVI DAN
Polazak iz Beograda u ranim jutarnjim satima. Putovanje autoputem ka Nišu. Okupljanje grupe na parkingu ispred Hipermarketa Roda u Nišu. Vožnja do Sofije, preko Gradine, sa usputnom pauzom radi odmora.
Po dolasku u Sofiju, odlazak do hotela „Ramada“ **** koji se nalazi na samo 5 minuta od centra grada. Smeštaj u hotel. Fakultativno organizovana šetnja užim centrom grada: crkva Sv. Nedelje, Ruska crkva, Hram Aleksandra Nevskog, spomenik i crkva Sv. Sofije, zgrada Vlade Republike Bugarske, Predsedništva… Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šetnju.
Slobodno vreme za SPA u hotelu Ramada ****.
Okupljanje grupe u hotelu oko 18 časova. Organizovani odlazak do Nacionalne opere i prisustvovanje izvođenju mjuzikla, opere ili baleta od 19 časova – lokalno vreme.
Po završetku programa u Operi, individualni povratak u hotel / fakultativno slobodno vreme u centru. Noćenje.

DRUGI DAN
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do shoping mall-a Paradise Center. Slobodno vreme za kupovinu.
Fakultativno vreme: Ukoliko želite, u vreme nakon doručka do popodnevnog polaska iz Sofije, možete otići u sopstvenoj režiji do bilo kog drugog tržnog centra, ili provesti vreme na drugom mestu sve do polaska autobusa za Srbiju, kada ste u obavezi da dođete na mesto okupljanja grupe ispred “Paradise Center” shoping mall-a.
Okupljanje grupe u popodnevnim satima i polazak za Niš.
Povratak u Niš u kasnim večernjim satima. Nastavak puta ka Beogradu. Kraj programa.

CENOVNIK, ŠOPING NATENANE, OPERA, BALET, MJUZIKL, SOFIJA, BUGARSKA

MESTO POLASKA BEOGRAD NIŠ
STRUKTURA 1/2 STANDARD SOBA 1/2 STANDARD SOBA
CENA PO OSOBI / /

Cene za 1 noćenje sa doručkom + autobuski prevoz u dinarima (rsd)

Cena aranžmana obuhvata:
– prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
– smeštaj u hotelu „Ramada“ **** u standard sobama na bazi jednog noćenja sa doručkom
– obilazak Sofije u pratnji vodiča
– vođstvo puta

Cena aranžmana ne obuhvata:
– individualne troškove
– ulaznicu za balet – od 9€ do 24€
– međunarodno putno osiguranje

Popusti za decu:
– Deca 0,00 do 5,99 godina plaćaju 50% od cene aranžmana

Doplate za polaske iz drugih gradova:
– doplata za polazak iz Leskovca rsd
– doplata za polazak iz Bora i Zaječara rsd

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu, poslovne banke UniCredit Bank, na dan uplate. 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana.

Informacije o hotelu:
Hotel Ramada je hotel sa 4 zvezdice koji se nalazi na 200 m od Lavljeg mosta u Sofiji, i na samo 5 minuta šetnje od centra grada gde se nalaze brojne kulturne i istorijske znamenitosti Sofije, kafići, restorani I prodavnice.
Sobe su prostrane, moderno opremljene i poseduju klimu, mini bar, TV Sat, wi-fi internet.
Smeštaj se vrši u standard sobama. Hotel poseduje još Superior i De luxe sobe.

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO TRAVEL – YUTA STANDARD

Napomena:
Ulaznice za predstave podrazumevaju sedišta u sredini drugog ili trećeg balkona (zavisno od trenutne raspoloživosti). Ukoliko putnik želi neko određeno mesto (prvi balkon ili parter) može odabrati sedište, pri čemu će se naplatiti cena tog sedišta prema važećem cenovniku Opere – cene karata variraju od 9 € do 24 €. Ovakav zahtev neophodno je izneti prilikom rezervacije aranžmana, kako bi se na vreme uradila rezervacija željenog sedišta u Operi.

GALERIJA, ŠOPING NATENANE, OPERA, BALET, MJUZIKL, SOFIJA, BUGARSKATuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)