Amuljani - Prvi Maj - Uskrs
Destinacija: Amuljani, Prvi Maj 2021. Grčka
Cena: Program je u pripremi

AMMOULIANI, ATHOS, SVETA GORA
PRVI MAJ – Nezaboravni prolećni predah!
2021.

PROGRAM JE U PRIPREMI

Proslavite Prvi maj na Amuljaniju.
Provedite sunčane prvomajske dane na plažama u blizini Atosa i osetite duh Svete Gore.
Ujedno, saznajte gde ćete letovati 😉

 

Program putovanja:

1 dan:
Polazak iz Beograda u večernjim satima. Putovanje auto putem Beograd – Niš – Solun – Tripiti sa usputnim pauzama radi odmora.

2 dan:
Dolazak na Amuljani u jutarnjim satima, smeštaj u hotel Kastalia.
Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

3 – 4 dan
Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Fakultativno, Maestro Travel u vreme praznika organizuje Krstarenje oko Svete Gore. Izlet podrazumeva vožnju brodom najpre do Uranopolisa gde grupa ima slobodno vreme za obilazak Uranopolisa. Nakon sat i po vremena iz Uranopolisa brod kreće na planirano krstarenje. Prolazi se pored 8 manastira na Svetoj Gori a oni su sledeći: Dohiar, Ksenofontas, Pantelejmon, Ksiropotami, luka Dafni, Simonopetra, Gregoriu, Dionisiu I Agios Pavlos. U podnožju Atosa, kod Skita Svete Ane, brod se okreće nazad i vozi najpre do luke Uranopolis a nakon toga natrag do Amuljanija.

5 dan
Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju. Vožnja preko Soluna i Niša sa usputnim pauzama radi odmora do Beograda. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj programa.

 

Cena paket aranžmana, Amuljani, Grčka, 1.maj 2021.

NOVI SAD –  RSD
BEOGRAD-AUTOPUT-ALEKSINAC-NEGOTIN-BOR-ZAJEČAR – RSD
NIŠ – LESKOVAC – VRANJE – RSD

Cene paket aranžmana za 3 noćenja sa autobuskim/mini bus prevozom u dinarima.

 

Aranžman obuhvata:
– Prevoz autobusom na navedenoj relaciji
– 3 (tri) noćenja u hotelu Kastalia na ostrvu Amuljani
– Organizaciju putovanja
– Vođstvo puta

Aranžman ne obuhvata:
– Krstarenje oko Svete Gore – 18€ po osobi (minimum za organizaciju 30 osoba)
– Obavezno putno zdravstveno osiguranje (Generali) po ceni od 571 rsd po osobi za 4 dana, koje se uplaćuje prilikom rezervacije aranžmana.

Popusti za decu:
– Deca do 1.99 godina – besplatno
– Deca od 2 do 11.99 godina – 50% popusta na navedene cene i imaju sedište u autobusu.

Popust za sopstveni prevoz:
– Cena za sopstveni prevoz je rsd

Dodatna noć:
Moguće je produžiti boravak na Amuljaniju. Dodatna noć je  rsd po osobi, za decu od 2 do 11.99 godina – 50% popusta.

 

Ostrvo Amuljani:
Amuljani je jedno od najmanjih grčkih ostrva ukupne površine manje od 5km2. Ostrvo pripada poluostrvu Atos, “trećem prstu” Halkidikija, a od Soluna je udaljeno oko 120km. Amuljani je najbliže grčko ostrvo za turiste iz Srbije. Ostrvo Amuljani je egzotično mesto sa posebnom energijom i prirodnim lepotama, predstavlja oazu mira i uživanja za sve turiste željne pravog odmora, bez gužve i galame, a ujedno je i prilika da upoznate malo drugačiju Grčku.
Od znamenitosti i atrakcija na ostrvu Amuljani, na centralnom trgu, nalazi se crkva Agios Nikolaos iz 1865. godine i staro brodogradilište Arsanas. U naseljenom delu, selu na Amuljaniju do čije marine se stiže trajektom iz Tripitija, turisti mogu posetiti mnoge stare gradjevine koje svedoče o prošlosti ostrva kada su nekada na njemu živeli monasi. Te stare gradjevine, škole, verski objekti i skloništa za brodove, odlika su arhitekture Svete Gore a gradili su ih i koristili monasi dok je ostrvo bilo posed svetogorskog manastira Vatoped. Zanimljivo je i to da je manastir Vatoped sa Svete Gore poklonio ostrvo Amuljani Grčkoj 1926. godine.

ZA REALIZACIJU PROGRAMA MINIMUM 40 PUTNIKA

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

 

Galerija, Prvi Maj, Ammouliani 2021.

Kontaktirajte nas za cenu aranžmana Prvi Maj, Ammouliani 2021.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu aranžmana, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)