Trebinje
Destinacija: Višegrad, Trebinje, Mostar, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Cena: Program je u pripremi!!!

VIŠEGRAD -TREBINJE-MOSTAR-SARAJEVO

Sretenje, putovanja 2024.

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

Opšte informacije o programu

 

Prvi dan – Niš-Višegrad-Trebinje
Polazak autobusa iz Niša oko 01:00 h/ sastanak 30 min ranije/ sa parkinga kod TC “Roda”. Noćna vožnja preko Kruševca, Kraljeva, Čačka i Užica do Višegrada. Dolazak u Višegrad u jutarnjim časovima. Sledi obilazak kamenog mosta i Andrić grada. Vožnja brodićem  po Drini u trajanju od 45min. Oko 12h nastavljamo put ka Trebinju. Vožnja preko Foče, Tjentišta I Gacka do Trebinja. Dolazak u Trebinje oko 16h. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi dan – Trebinje-Dubrovnik-Trebinje
Doručak. Nakon doručka oko 09:00h sledi obilazak Trebinja sa vodičem: Hercegovačka Gračanica, stari grad, trg Jovana Dučića,… Oko 12:00h fakultativni odlazak za Dubrovnik. Dolazak u Dubrovnik oko 14:00h, sledi razgledanje starog grada u pratnji vodiča; Stradun, gradski trg, crkva Svetog Vlaha, zvonik,  . Slobodno vreme do 19:00h. Povratak u Trebinje. Noćenje.

Treći dan – Trebinje-Mostar-Sarajevo-Niš
Doručak. U 08:00h polazak za Mostar. Dolazak u Mostar oko 10:15h. Sledi obilazak grada u pratnji vodiča: Kriva Ćuprija, Begova džamija, stari bazar, spomenik Aleksi Šantiću. Slobodno vreme do 12:30h. Polazak Za Sarajevo. Dolazak u Sarajevo oko 15h, panoramsko razgledanje grada iz autobusa, a zatim sledi pešačka tura kroz grad u pratnji vodiča: Saraj, Baščaršija, Inat kuća, most na kome je Gavrilo Princip izvršio atentat na Austrougarskog prestolonaslednika Franca Ferdinanda. Polazak za Niš oko 18:30h. Noćna vožnja do Niša sa pauzama zbog odmora i graničnih formalnosti.

Četvrti dan – Niš
Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima oko 04:00h. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA, Trebinje, Republika Srpska, BiH
Sretenje, putovanja 2024.

PROGRAM JE U PRIPREMI!!!

* promo cena važi do popune kapaciteta

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
– smeštaj u Trebinju – hotel “VIV” 3*,  (2 noćenja sa doručkom –švedski sto )   u 1/1, 1/2, 1/3 i 1/4  sobama
– obilazak Višegrada, Mostara I Sarajeva u pratnji lokalnog vodiča
– vožnja brodićem po Drini u Višegradu
– troškove organizacije i vođenja aranžmana
– usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-Individualne troškove
-Izlet do Dubrovnika € (za ovaj izlet je obavezan pasoš)

Napomena za izlete:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

Informacije o hotelu:
Hotel “VIV” Trebinje građen je i moderno opremljen po najvišim evropskim standardima projektovanja i gradnje. Smešten je u centru grada, u glavnoj ulici kojom vodi put prema Dubrovniku (20km) i Herceg Novom (40km), a kod samog hotela se skreće prema Hercegovačkoj Gračanici. Hotel je od starog trebinjskog grada udaljen svega sto metara. U sklopu hotela nalaze se  kafići sa letnjom baštom, mesto gde možete odmoriti u prijatnom ambijentu uz veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

Galerija, Višegrad, Trebinje, Mostar, Sarajevo, Sretenje, putovanja 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)