Vila Evanthia, Stavros

Vila Evanthia, Stavros, Strimonikos, Grčka letovanje 2024. MAESTRALNA PONUDA za 02.06/12.06. 10 NOĆENJA + PREVOZ 1/2 STUDIO – 11.100 dinara...
RO već od 1.450 rsd dnevnoRO već od 1.200 rsd dnevno

🆓 WiFi / Parking 🅿

Vila Mihalis, Stavros

Vila Mihalis, Stavros, Strimonikos, Grčka letovanje 2024. MAESTRALNA PONUDA za 02.06/12.06. 10 NOĆENJA + PREVOZ 1/2 STUDIO – 11.100 dinara...
RO već od 1.400 rsd dnevnoRO već od 1.200 rsd dnevno

🆓 WiFi / Parking 🅿

Opšte informacije o letovalištu

Stavros se nalazi u centralnoj Makedoniji, udaljen je 75 km od Soluna, u zalivu Strimonikos, u podnožju planine Holomontas. Stavros je gradić sa oko 4.000 stanovnika, a u njegovoj neposrednoj blizini su i poznata letovališta Nea Vrasna i Asprovalta.
Mesto ima dugu tradiciju u turizmu.
Kristalno čisto more, očuvana priroda, prelepe peščane plaže i uvale i obilje zelenila, karakterišu ovaj gradić.
Blizina Atosa i Svete Gore, Soluna, Kavale, Waterland-a kao i blizina arheoloških lokaliteta istoriskih znamenitosti (drevna Stagira, rodno mesto grčkog filozofa Aristotela, Amfipolis i dr.) i obližnjih letovališta obogaćuje i upotpunjuje turističku ponudu Stavrosa, čineći ga destinacijom koja može da zadovolji svačiji ukus.
Bujna vegetacija u pozadini i šume platana na samoj plaži, čine Stavros svojevrsnom vazdušnom banjom.
Stavros plaža je peščana plaža, prekrivena mekim i lepim zlatnim peskom, na kojoj nema velikih talasa, te smo sigurni da ćete ovde uživati.
Plaža je dugačka skoro 3 kilometara, dubine oko 1 metra i ta dubina se prostire nekih 20 – 30 metara u daljinu.
O kvalitetu plaže dovoljno govori podatak da je Stavros plaža pod juresdikcijom grčkog Ministarstva životne sredine.
Na plažama Stavrosa postoje mnoge turističke pogodnosti. Tu je mnoštvo sportskih aktivnosti.
Barovi i taverne na plaži pored prijatnog odmora od sunca nude vrlo dobru zabavu.

Cenovnik sa ponudama vila i apartmana – Strimonikos – Stavros, letovanje 2024.

Lokacija letovališta Stavros – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)