Vila Petrana, Nea Vrasna

Vila Petrana, Nea Vrasna, Strimonikos, Grčka letovanje 2024. MAESTRALNA PONUDA zsopstveni prevoz za dane do 22.06. 5 noćenja već od 4.000 dinara...
RO već od 1.700 rsd dnevnoRO već od 1.500 rsd dnevno

🆓 WiFi / Na plaži ⛱

Vila Stela, Nea Vrasna

Vila Stela, Nea Vrasna, Strimonikos, Grčka letovanje 2024. MAESTRALNA PONUDA sopstveni prevoz u periodu do 22.06. 5 noćenja već od 3.900 dinara...
RO već od 860 rsd dnevnoRO već od 700 rsd dnevno

🆓 WiFi / 80m od plaže ⛱

Opšte informacije o letovalištu

Od Nea Vrasne do Stavrosa udaljenost je oko 6 km, oko 500 m od Asprovalte i oko 75 km istočno od Soluna, isto toliko zapadno od Kavale i Tasosa. Deo Grčke gde se nalazi Nea Vrasna ima veoma razvijenu mrežu novih puteva, tako da su naselja lako dostupna turistima. Što se tiče samog mesta, ono i ne spada u jako velika mesta. Mesto u dužinu ima oko 2 km, a u širinu nekih 7 ulica, sve u mestu je tako reći na dohvat ruke i veoma blizu.
U Nea Vrasni, ako je reč o hrani, cene su na istom nivou kao u bilo kom letovalištu ove regije. Nea Vrasna ima nekoliko pekara, što se tiče najpoznatijeg grčkog specijaliteta girosa, na glavnom šetalištu je velika ponuda po stvarno izuzetno povoljnim cenama, glavno šetalište je takodje stecište velikog broja restorana i kafića sa velikim brojem raznih menija.
U Nea Vrasni većina restorana nudi svoje dnevne menije, a ponuda je raznolika. U ponudi se nalaze kako vrlo ukusna jela grčke nacionalne kuhinje, tako i veliki broj različitih internacionalnih specijaliteta. Ovde će u svakom slučaju svi naći nešto za sebe što će biti po svom ukusu. Neki od restorana imaju poslovnu politiku da srpskim turistima nude ekstra popuste, a to u poslednje vreme uopšte nije retka pojava u ugostiteljskim objektima u letovalištima na grčkoj obali.
Vlada mišljenje da je Nea Vrasna letovalište u kome se porodice sa većom decom najbolje osećaju. Ovo je malo i mirno mesto, koje je apsolutno udobno za prijatan i ležeran odmor, bez prekomerne vreve, gužve i graje.
Ako ste u Grčku došli sopstvenim prevozom ne propustite priliku da posetite Waterland. Od Nea Vrasne je udaljen 100 km, i tamo se stiže za oko sat vremena vožnje, deca do 4 godine ne plaćaju ulaz. Zabava koju pruža Waterland je izuzetno zanimljiva i deci i odraslima. Cene hrane i pića u samom Waterlandu nisu ništa veće u odnosu na druga turistička mesta u Grčkoj.

U Nea Vrasni supermarket LIDL je smešten na samo četvrt sata hoda od centra mesta. Izuzetno povoljne cene koje se nude ovde su prava prilika za kupovinu. Ponuda robe je posebno prilagodjena tako da ćete sve što vam može zatrebati za vreme letovanja, naći ovde.

Cenovnik sa ponudama vila i apartmana – Strimonikos – Nea Vrasna, letovanje 2024.

 

Lokacija letovališta Nea Vrasna – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)