Istanbul Dan Primirja
Destinacija: Istanbul, Turska, 2022.
Cena: Program je u pripremi

ISTANBUL
PAKET ARANŽMAN – PREVOZ I SMEŠTAJ

2022. god

PROGRAM JE U PRIPREMI

 

Opšte informacije o programu

PRVI DAN: NIŠ-ISTANBUL
Polazak iz Niša u 17h sa parkinga kod „Roda“ centra. Vožnja autobusom ili minibusom auto putem preko Dimitrovgrada, Sofije, Plovdiva, Svilengrada i Jedrena do Istanbula sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.

DRUGI DAN: ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u prepodnevnim satima. Odlazak u panoramsko razgledanje grada autobusom. Staro Gradsko jezero, Ataturk bulevar, Valensov akvadukt, Džamija Sulejmana Veličanstvenog “Sulejmanija”, Zlatni Rog, Džamija Mehmed Paše Sokolovića, “Pera Palace” hotel, Trg Taksim, Bešiktaš, Dolmabahče Palata – poslednje sedište sultana. Odlazak na Čamlidžu, brdo iznad Istanbula koje se nalazi na azijskoj strani grada i sa koje se pruža predivan pogled na ceo grad. Slobodno vreme za čaj ili kafu u prelepim restoranima na Čamlidži. Polazak ka hotelu. Smeštaj. Slobodno vreme za šoping i prvo upoznavanje sa gradom. Noćenje.

TREĆI DAN: ISTANBUL
Doručak
. Slobodan dan u Istanbulu za individualne aktivnosti ili fakultativni program. Preporučujemo da sa nama krenete u obilazak istorijskih znamenitosti u samom srcu grada. Krenućemo od Aja Sofije, nekada najveće crkve na svetu, koja je kasnije bila džamija, a danas je muzej. Zatim idemo preko antičkog hipodroma do Sultanahmetove džamije (Plava džamija), a onda idemo i do Topkapi palate, koja je nekada bile sedište Otomanskih vladara. Slobodno vreme za individualni obilazak Kapali Čaršije i individualni povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

ČETVRTI DAN: ISTANBUL
Doručak
. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Vaseljenske Patrijaršije koja se nalazi u delu grada Fener. Nakon obilaska odlazak na krstarenje Bosforom u pratnji lokalnog vodiča. Tokom krstarenja gledamo znamenitosti kao što su: Zlatni Rog, Galata most, Sulejmanija Džamija, Dolmabahče Palata, Bešiktaš,Ortokoj kvart. Po završetku krstarenja odlazak do Dolmabahče Palate. Obilazak palate sa vodičem. Po završetku obilaska povratak u hotel, a ko želi može da ostane na trgu Taksim koji se nalazi u novom evropskom delu Istanbula. Ovde je i  pešačka zona – ulica Istiklal sa poznatim radnjama, restoranima i Galata Kula sa koje se pruža pogled na Zlatni Rog i Bosfor. Slobodno vreme za šoping i šetnju u ovom delu grada. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

PETI DAN: ISTANBUL- NIŠ
Doručak. Slobodno vreme za šetnju i šoping. U 15:00h polazak za Srbiju. Vožnja sa usputnim pauzama za osveženje i zbog graničnih formalnosti.

ŠESTI DAN:  NIŠ
Planirani dolazak u Niš oko 02:00h.  Kraj programa.

CENE, Istanbul, Turska:

DATUM 10.02-15.02. 03.03-08.03 21.04-26.04. 28.04-03.05. 13.10-18.10. 10.11-15.11. 29.12-03.01.
NAZIV PROGRAMA SRETENJE 8.MART USKRS 1.MAJ JESEN DAN PRIMIRJA NOVA GODINA
PROMO cena / / / / / / /
Cena aranžmana / / / / / / /

Cene paket aranžmana po osobi u dinarima (RSD)
* promo cena važi do popune kapaciteta

DOPLATE I POPUSTI:
– Doplata za 1/1 sobu RSD
– Deca d 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe plaćaju RSD, imaju sedište u autobusu i pomoćni ležaj u 1/2 sobi.

Doplate za polsake iz drugih gradova:
– Beograd – 3.000 rsd po osobi.
– Knjaževac, Bor, Zaječar – 2.400 rsd po osobi
– Leskovac, Prokuplje – 1.800 rsd po osobi

U CENU JE URAČUNATO:
– Vanlinijski prevoz autobusom (ili minibusom sa 20 mesta) na datoj relaciji, audio-video opremljenosti, bez obuhvaćenih usluga pića I hrane I drugih usluga tokom putovanja.
– Smeštaj u Hotelu sa 3* ili 4*, na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2  i 1/2 +1 sobama. Panoramsko razgledanje grada prvog dana.
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje koje nije obavezno, ali ga organizator preporučuje, u ovom slučaju GENERALI.
– Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom.
–  Fakultativni izleti.

OPIS HOTELA:
Agencija “Maestro travel” u saradnji sa partnerima u Istanbulu sarađuje sa hotelima koji su u delu grada Laleli-Aksaray. U svim hotelima su sobe sa sopstvenim kupatilom, mini barom, TV, WiFI internetom. Doručak u svim hotelima je na bazi samoposluživanja (švedski sto)

Neki od hotela: Hotel “City port”, Hotel “Vatan Asur”, Hotel „Grand unal“, Hotel “Selenay”, Hotel “Seher”.

 

Galerija, Istanbul, Turska 2022. godine

 

Cenovnik, Istanbul, Turska 2022. godine

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, Istanbul, Turska 2022. godine

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)