Istanbul Dan Primirja
Cena: Program je u pripremi!!!

Istanbul, Turska 2023.
3 noćenja sa doručkom
Sa autobuskim prevozom

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

Opšte informacije o programu

PRVI DAN: BEOGRAD-NIŠ-ISTANBUL
Petak – Polazak iz Beograda oko 15h sa dogovorenog mesta. Polazak iz Niša oko 18:00h. Vožnja autobusom ili minibusom autoputem preko Dimitrovgrada i Sofije do Istanbula sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.

DRUGI DAN: ISTANBUL
Subota – Dolazak u Istanbul u prepodnevnim satima. Odlazak u panoramsko razgledanje grada autobusom. Staro Gradsko jezgro, Ataturk bulevar, Valensov akvadukt, Džamija Sulejmana Veličanstvenog “Sulejmanija”, Zlatni Rog, Džamija Mehmed Paše Sokolovića, “Pera Palace” hotel, Trg Taksim, Bešiktaš, Dolmabahče Palata – poslednje sedište sultana. Polazak ka hotelu. Smeštaj. Slobodno vreme za šoping i prvo upoznavanje sa gradom. Noćenje.

TREĆI DAN: ISTANBUL
Nedelja –  Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativno krstarenje Bosforom i odlazak do Vaseljenske Patrijaršije koja se nalazi u delu grada Fener. Nakon obilaska odlazak na krstarenje Bosforom u pratnji lokalnog vodiča. Tokom krstarenja gledamo znamenitosti kao što su: Zlatni Rog, Galata most, Sulejmanija Džamija, Dolmabahče Palata, Bešiktaš, Ortokoj kvart. Po završetku krstarenja fakultativni odlazak do Dolmabahče Palate. Obilazak palate sa vodičem. Po završetku obilaska povratak u hotel, a ko želi može da ostane na trgu Taksim koji se nalazi u novom evropskom delu Istanbula. Ovde je i  pešačka zona – ulica Ištiklal sa poznatim radnjama, restoranima i Galata Kula sa koje se pruža pogled na Zlatni Rog i Bosfor. Slobodno vreme za šoping i šetnju. Noćenje.

ČETVRTI DAN: ISTANBUL
Ponedeljak – Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u obilazak grada. Preporučujemo da sa nama krenete u obilazak istorijskih znamenitosti u samom srcu grada. Krenućemo od Aja Sofije, nekada najveće crkve na svetu, koja je kasnije bila džamija, a do pre nekoliko nedelja je bila muzej. Danas je opet džamija. Zatim idemo preko antičkog hipodroma do Sultanahmetove džamije (Plava džamija), a onda idemo i do Topkapi palate, koja je nekada bila sedište Otomanskih vladara. Slobodno vreme za individualni obilazak Kapali Čaršije i istorijskog dela Istanbula Aksaray. Slobodno vreme. Uveče fakultativni odlazak u restoran na večeru uz bogat program (Tursko veče). Noćenje.

PETI DAN: ISTANBUL
Utorak – Doručak. Slobodan dan u Istanbulu za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet Upoznaj Aziju – Izlet počinje odlaskom na vidikovac Čamlidža i prelep pogled na Evropsku stranu Istanbula. Nastavlja se dalje prema Uskudaru, starom Azijskom naselju. Šetnja obalom do Devojačke kule. Fotografisanje jednog od simbola grada i prilika da se čuje mitološka priča vezana za ovaj lokalitet. Zatim sledi odlazak do trga Kadikoy. Slobodno vremene za upoznavanje sa čaršijom i uskim isprepletanim ulicima. Planirani polazak za Srbiju oko 15h-16h po lokalnom vremenu.

ŠESTI DAN: ISTANBUL- NIŠ-BEOGRAD
Sreda  – Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima, u Beograd u prepodnevnim satima. Kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA, Istanbul, Turska, Jesen 2023, putovanje:

Termin 06.09-11.09. 20.09-25.09. 04.10-09.10. 18.10-23.10. 01.11-06.11. 15.11-20.11.
Usluga 3BB 3BB 3BB 3BB 3BB 3BB
Beograd / / / / / /
Pojate (do Niša) / / / / / /
Niš / / / / / /

Cene po osobi za 3 noćenja sa doručkom i autobuskim prevozom u dinarima

PROMO CENA, Istanbul, 

U CENU JE URAČUNATO:
– Vanlinijski prevoz autobusom (ili minibusom sa 20 mesta) na datoj relaciji, audio-video opremljenosti, bez obuhvaćenih usluga pića I hrane I drugih usluga tokom putovanja.
– Smeštaj u Hotelu sa 3*, na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2  i 1/2 +1 sobama. Panoramsko razgledanje grada prvog dana.
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje koje nije obavezno, ali ga organizator preporučuje.
– Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom.
– Fakultativni izleti.

DOPLATE I POPUSTI:
– Doplata za 1/1 sobu 7.200,00 RSD
– Deca od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju umanjenje od 2.000,00 rsd, imaju sedište u autobusu i redovni ležaj u sobi (Hotel Selenay).

Doplate za polaske iz drugih gradova i ostale doplate:
– Novi Sad – 3.000 rsd po osobi;
– Knjaževac, Bor, Zaječar – 2.500 rsd po osobi:
– Leskovac, Prokuplje – 1.900 rsd po osobi;
– Doplata za jednokrevetnu sobu 7.200 rsd.

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
* Obilazak Topkapi Palate (dvorište), Aja Sofije, Plave Džamije i Antičkog Hipodroma (minimum 20 osoba) = 25€
Izlet podrazumeva šetnju od hotela do muzeja, uslugu vodiča na srpskom jeziku i slušalice; Ulazak u Topkapi Palatu se dodatno naplaćuje 30€.
* Krstarenje Bosforom i obilazak Vaseljenske Patrijaršije – ( minimum 25 osoba ) = 25€
Izlet podrazumeva transfer od hotela do luke i vožnju brodom po Bosforu gde se razgleda Istanbul uz tumačenje svih znamenitosti od strane lokalnog vodiča na srpskom jeziku;
* Obilazak Dolmabahče palate – (minimum 20 osoba ) – 40€
Izlet podrazumeva povratni transfer od hotela do palate i uslugu vodiča na srpskom jeziku i slušalice;
* Tursko veče u restoranu – 40€, uključena je večera, neograničeno alkoholno i bezalkoholno piće, odgovarajući zabavni program;
* Izlet Upoznaj Aziju – (minimum 20 osoba) – 25€
Izlet podrazumeva povratni transfer od hotela i nazad i uslugu vodiča na srpskom jeziku.

NAČIN PLAĆANJA:
Mogućnost plaćanja na rate. Prilikom rezervacije 40%, ostatak na 2 rate po 30%

 

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

 

Galerija, Istanbul, Turska 2023. godine

 

Program putovanja, Istanbul, Turska 2023. godine

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, Istanbul, Turska, 2023. godine

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)