Hotel Soho Suites

Hotel Soho Suites, Bar, Crna Gora letovanje 2024. Grad Bar je svoju turističku ponudu proširio sa luksuznim apart hotelom “Soho Suites”...
BB već od 6.300 rsd dnevnoBB već od 6.300 rsd dnevno

Hotel Soho Suites, Bar, Crna Gora

Bar

Bar je drevni grad. Nije istorijski utvrđeno kada je nastao, a da je života na ovome mestu bilo još u praistoriji, potvrđuju arheološki nalazi značajnog obima. Poreklo njegovog imena različito se tumači. Grčki naziv mu je Antibareos, rimski Antibarum, slovensko ime – Bar. Bar predstavlja moderan grad koji se svakim danom sve vise širi. Iako lučki grad, zadiviće vas čistoćom i sređenim zelenim površinama. U svom okruženju ima veliki broj turističkih atrakcija. Stari Bar, tvrđava Haj Nehaj, čije ruševine potiču iz XV veka i dvorac kralja Nikole predstavljaju istorijski kulturne spomenike grada. Maslina stara preko 2.000 godina i Skadarsko jezero kao jedan od najvećih rezervata ptica, veliki broj manastira i crkava za posetioce koji vole ovakav vid turizma. Pregršt festivala i kulturnih manifestacija : Međunarodni TV festival, Susreti pod starom maslinom, Barski letopis.
Uređene plaže i uvale poput Čanja, Dobre vode, nateraće Vas da u Bar ponovo dođete.

Lokacija letovališta – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)