Veliko Trnovo Bugarska
Destinacija: Veliko Trnovo, Bugarska
Cena: Program je u pripremi!!!

VELIKO TRNOVO – BUGARSKA
1 noćenje sa doručkom

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

 

PRVI DAN: NIŠ-VELIKO TRNOVO
Polazak autobusa iz Niša oko 02:00h (sastanak 30 min ranije), sa parkinga kod TC „Roda“. Vožnja preko Pirota, Dimitrovgrada, Sofije do Velikog Trnova. Dolazak u Veliko Trnovo oko 10h. Sledi obilazak grada u pratnji vodiča. Obilazak znamenitosti grada koji je zbog svog izrazitih kulturno-istorijskih vrednosti uvršćen na listu UNESCO-a: crkva Ćirila i Metodija, crkva Sv. Nikole, Svetog Konstantina i Jelene. Veliko Trnovo je važno za srpsku istoriju jer je Sveti Sava sahranjen sa najvišim počastima u crkvi Svetih četrdeset mučenika u Trnovu gde je počivao dok kralj Vladislav nije dobio dozvolu za prebacivanje u manastir Mileševa. Kasnije su mošti našeg Svetog Save spaljene na Vračaru. Veliko Trnovo je bilo glavni grad drugog bugarskog carstva (12.-14. vek) tokom vladavine bugarskog vladara Ivana Asena II. Obilazak tvrđave Carevec, manastira svetog preobraženja, zatim jednog od najstarijih delova grada- Asenove mahale, čija dva dela preko reke spajaju dva mosta – drveni i kameni. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

DRUGI DAN: VELIKO TRNOVO-ARBANASI-NIŠ
Doručak. Slobodno vreme u Velikoм Trnovu za razgledanje i šoping ili fakultativni odlazak oko u selo Arbanasi. Ovo selo se nalazi nadomak Velikog Trnova. Arbanasi je interesantno po tome što se ovde mogu posetiti muzeji, crkve, Konstant – Salieva kuća, Hadzi-Ilijeva kuća. koje su takođe pretvorene u muzeje i pokazuju kako su bogati ljudi u ovom mestu živeli. Celo selo je kao jedan veliki muzej na otovrenom. Ovde ima i puno restorana gde ćete moći da se okrepite uz neki od Bugarskih specijaliteta. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju oko 17h, uz usputno svraćanje u Veliko Trnovo kako bi smo uzeli ostatak grupe. Dolazak u Niš oko ponoći. Kraj programa.

Cenovnik, Veliko Trnovo, Bugarska, 2024.

MESTO POLASKA Redovna cena PROMO cena
STRUKTURA 1/2 SOBA 1/2 SOBA
CENA PO OSOBI / /

Cene za 1 noćenje sa doručkom + autobuski prevoz u dinarima (RSD)


DOPLATE I POPUSTI:
– Doplata za 1/1 sobu 4.000 RSD
– Deca оd 2 do 12 godine u pratnji dve odrasle osobe plaćaju 7.000 RSD, imaju sedište u autobusu i pomoćni ležaj u sobi.

U CENU JE URAČUNATO:
– Prevoz autobosum ili minibusom (20 mesta), visoke turističke klase na navedenoj relaciji.
– Smeštaj u hotelu “Real” u Velikom Trnovu u 1/2 sobama, na bazi jednog noćenja sa doručkom.
– Obilazak Velikog Trnova.
– Turističko vođstvo i organizacija puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje koje nije obavezno, ali ga organizator preporučuje, u ovom slučaju “GENERALI”.
– Ostali individualni troškovi koji nisu predviđeni programom.
– Ulaznice, za muzeje, manastire, tvrđave.
– FAKULTATIVNI izlet za Arbanasi. Cena – 500 rsd po osobi.

Način plaćanja 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre puta.

OPIS HOTELA:

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

Galerija, Veliko Trnovo, Bugarska, 2024.

 

Program putovanja – Veliko Trnovo, 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)