Apartmani Lara S

Apartmani Lara S, Dobre Vode, letovanje 2023. Studio-apartmani “LARA-S”udaljeni su 130m od plaže. U neposrednoj blizini se nalaze restorani,...
RO već od 2.250 rsd dnevnoRO već od 2.250 rsd dnevno

Dobre Vode su naselje koje se nalazi na 8 km južno od Bara i najveće su turističko mesto na ovom delu crnogorskog primorja.
Ovde se nalazi peščana plaža “Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode i velike prisutnosti sumpora spada u plaže I kategorije. Odavde imate pogled na nezaboravan zalazak sunca i prelepu boju mora, po čemu je ova plaža i poznata.

Dobre Vode važe i za “vazdušnu banju” zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, posebno pogoduju osobama koje boluju odrespiratornih oboljenja.

Dobre Vode su idealne za odmor kako porodica sa decom, tako i za mlađu populaciju koju neće ostaviti ravnodušnom zbog brojnih lokala i diskoteka idealnih za noćni provod.

U blizini Dobrih Voda se nalaze mnogobrojne znamenitosti koje nikako ne bi trebali propustiti. Tu su Stari Bar ( tvrđava iz 10. veka); drvo masline ( staro preko 2000 godina); dvorac kralja Nikole; luka Bar… Ko poželi da ode malo dalje, na svega 15 km nalazi se Ada Bojana ( peskovita plaža duga 12 km), koja pruža mnogobrojne mogućnosti za rekreaciju.

Lokacija letovališta Dobre Vode – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)