Apartmani Lara S

Apartmani Lara S, Dobre Vode, Crna Gora letovanje 2024. Studio-apartmani “LARA-S”udaljeni su 130m od plaže. U neposrednoj blizini se nalaze...
RO već od 1.700 rsd dnevnoRO već od 1.700 rsd dnevno

Apartmani Lara S, Dobre Vode, Crna Gora 2024.

Dobre Vode su naselje koje se nalazi na 8 km južno od Bara i najveće su turističko mesto na ovom delu crnogorskog primorja.
Ovde se nalazi peščana plaža “Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode i velike prisutnosti sumpora spada u plaže I kategorije. Odavde imate pogled na nezaboravan zalazak sunca i prelepu boju mora, po čemu je ova plaža i poznata.

Dobre Vode važe i za “vazdušnu banju” zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, posebno pogoduju osobama koje boluju odrespiratornih oboljenja.

Dobre Vode su idealne za odmor kako porodica sa decom, tako i za mlađu populaciju koju neće ostaviti ravnodušnom zbog brojnih lokala i diskoteka idealnih za noćni provod.

U blizini Dobrih Voda se nalaze mnogobrojne znamenitosti koje nikako ne bi trebali propustiti. Tu su Stari Bar ( tvrđava iz 10. veka); drvo masline ( staro preko 2000 godina); dvorac kralja Nikole; luka Bar… Ko poželi da ode malo dalje, na svega 15 km nalazi se Ada Bojana ( peskovita plaža duga 12 km), koja pruža mnogobrojne mogućnosti za rekreaciju.

Lokacija letovališta Dobre Vode – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)