Hotel Aneli Bansko
Destinacija: Hotel Aneli, Bansko, Bugarska
Cena: rsd

Hotel Aneli, Bansko, zimovanje 2022.

Hotel Aneli se nalazi na samo nekoliko minuta hoda od centra. Transfer do gondole uz doplatu od 2€ po osobi.

Napomena: Usluga u hotelu je: doručak, popodnevna užina i večera.

Sadržaj hotela: restoran, lobby bar, besplatan Wi-fi.

Hotel raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u kojima se nalazi francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i u zavisnosti od strukture kauč na rasklapanje.
U sobama: TV SAT, kupatilo sa tuš kabinom, kozmetički set, fen za kosu, mini bar, telefon, besplatan internet, radni sto.

NAPOMENA: Direktnom kupovinom aranžmana u poslovnici Maestro Travel, poklanjamo Vam 6GB mobilnog interneta za korišćenje tokom Vašeg odmora u Bugarskoj!

Galerija Aneli, Bansko, zimovanje 2022.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)