Hotel Junior Brzeće Kopaonik
Destinacija: Hotel Junior, Brzeće, Kopaonik, Srbija
Cena: FB već od rsd

Hotel Junior, Kopaonik, letovanje 2024.

Hotel Junior “All seasons sport and spa resort” se nalazi na Kopaoniku, u turističkom centru Brzeće, na idealnoj nadmorskoj visini od 1070m. Od Beograda je udaljen 270km, a od Niša svega 100km.
Hotel Junior predstavlja centralni objekat turističke ponude Brzeća. Ovo je idealan prostor za organizovanje konferencija, poslovnih sastanaka i seminara, sportskih i rekreativnih događaja tokom cele godine, a ne samo tokom zimske sezone.

Sadržaj hotela: parking sa video nadzorom i obezbeđenjem, teniski tereni sa akrilnom podlogom, tereni za košarku, odbojku i rukomet, tereni za mali sa veštačkom travom, veliki fudbalski i pomoćni teren sa prirodnom travom, dva restorana, lobby bar, diskoteka, dečija igraonica, fitnes centar, minimarket, bankomat, menjačnicu, ski staza za početnike, staza za snow tubing, ski servis.
Hotel raspolaže wellness i spa centrom koga čine: mali bazen za opuštanje, sauna, 2 đakuzija i topli tuševi. Na raspolaganju gostima su i usluge raznih vidova masaže.

Hotel nudi smeštaj u dvokrevetnim economy, standard i comfort sobama, porodičnim sobama i apartmanima raznih kategorija.

Opis soba:
Economic soba ( 15-21 m2 ) sadrži: kablovku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski I bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju I kupatilo ( tuš kabina, fen za kosu ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 2 osobe.
Standard soba ( 21,5-25 m2 ) sadrži: kablovku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski I bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju I kupatilo ( tuš kabina, fen za kosu ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 4 osobe.
Comfort soba ( 25-33,5 m2 ) sadrži: kablovku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski I bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju I kupatilo ( tuš kabina, fen za kosu ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 4 osobe.
Family soba ( 33,5-37 m2 ) sa dve odvojene prostorije sadrži: kablovku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski I bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju I kupatilo ( tuš kabina, fen za kosu ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 5 osoba.
De lux apartman ( 47,5 m2 ) sastoji se od spavaće sobe sa kupatilom (jacuzzi kada, tuš kabina, fen za kosu), dnevnim boravkom i još jednim kupatilom. Sadrži: kablovku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski I bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju. U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 2 osobe.
Family apartman ( 48,5 -56m2 ) sastoji se od 2 spavaće sobe i dnevnim boravkom i kupatilom (jacuzzi kada, tuš kabina, fen za kosu). Sadrži: kablovku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski I bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju. U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 4 osobe.
Superior apartman ( 83m2 ) sastoji se od 2 spavaće sobe i dnevnim boravkom i kupatilom (jacuzzi kada, tuš kabina, fen za kosu). Sadrži: kablovku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski I bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju. U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 4 osobe.
SPA apartman ( 100m2 ) sastoji se od spavaće sobe sa kupatilom (jacuzzi kada, tuš kabina, fen za kosu), dnevnog boravka, još jednog kupatila i zatvorene terase sa jacuzzi kadom i saunom. Sadrži: kablovku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski I bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju. U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 2 osobe.

Deluxe i deluxe+ sobe apartman nalaze se u mirnom delu Konačišta Junior. Prilagođene su porodicama sa malom decom, poslovnim ljudima, kao i osobama sa invaliditetom.
Deluxe soba ( 17 m2 ) sadrži: kablovku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski I bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju I kupatilo ( tuš kabina, fen za kosu ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 2 osobe.
Deluxe+ soba ( 22 m2 ) sadrži: kablovku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski I bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju I kupatilo ( tuš kabina, fen za kosu ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 3 osobe (2 odraslih i 1 dete).

Cena uključuje:
– smeštaj na bazi 5 punih pansiona u eco sobi
– baby paket 0-3 godine (krevetac, zaštitna ograda za krevet, kadica za kupanje)
– korišćenje sportskih terena
– osiguranje
– hotelski parking
– wi-fi u hotelu

Cena smeštaja ne uključuje (plaćanje na licu mesta):
– boravišnu taksu – 100,00 rsd po osobi po noći za odrasle, 50,00 rsd po osobi po noći za decu 7-15 godina, deca od 0-7godina ne plaćaju.

[/message_box]

Cena smeštaja u hotelu Junior – sobe

16.06.-01.09.2024. ECO Standard Comfort Family
Usluga HB HB HB HB
Cena sobe za 2 osobe / / / /
Cena sobe za 3 osobe / / / /
Cena sobe za 4 osobe  / / / /

Cene polupansiona po sobi po danu u dinarima (rsd)

Popusti i doplate za decu i odrasle:
– Prvo dete do 6 godina u pratnji dve odrasle, punoplative, osobe – besplatno
– Drugo dete od 0-6, kao i dete od 7-11 godina u pratnji dve odrasle, punoplative, osobe plaća 1.400,00 rsd smeštaj sa polupansionom po danu.

Cena smeštaja u hotelu Junior – apartmani

Apartmani De Lux (1-2 pax) Family (1-4 pax) Superior (1-4 pax) Spa (1-2 pax)
Usluga RO RO RO RO
16.06.-01.09.2024. / / / /

Cene za najam apartmana po danu u dinarima (rsd)

Doplata za obroke:
– Doručak 300,00 rsd za odrasle / 150,00 rsd za decu od 7-11 godina po danu
– Večera 500,00 rsd za odrasle / 250,00 rsd za decu od 7-11 godina po danu

Cena smeštaja u hotelu Junior – Deluxe + sobe

Deluxe + sobe 2 osobe 3 osobe
Usluga HB HB
16.06.-01.09.2024. / /

Cene polupansiona po sobi po danu u dinarima (rsd)

Popusti i doplate za decu i odrasle:
– Prvo dete do 6 godina u pratnji dve odrasle, punoplative, osobe – besplatno
– Drugo dete od 0-6, kao i dete od 7-11 godina u pratnji dve odrasle, punoplative, osobe plaća 1.400,00 rsd smeštaj sa polupansionom po danu.

Cena smeštaja uključuje:
– osiguranje
– hoteski parking
– wi-fi u hotelu

Cena smeštaja ne uključuje (plaćanje na licu mesta):
– boravišnu taksu – 100,00 rsd po osobi po noći za odrasle, 50,00 rsd po osobi po noći za decu 7-15 godina, deca od 0-7godina ne plaćaju.

Galerija Hotel Junior, Kopaonik, letovanje 2024.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)