Konačište Sunce Inn Zlatibor

Konačište Sunce Inn

Konačište Sunce Inn, Zlatibor, Srbija zimovanje 2024. Konačište Sunce Inn se nalazi na Zlatiboru, na idealnoj lokaciji za odmor i opuštanje....

Konačište Sunce Inn, Zlatibor, Srbija

Hotel Best Western PLUS Premium Inn

Hotel Best Western PLUS Premium Inn, Sunčev Breg, Bugarska letovanje 2024. Hotel Best Western PLUS Premium Inn se nalazi na 150 m od plaže i 100...
BB već od 7.400 rsd dnevno

Best Western PLUS Premium Inn, Sunčev Breg, Bugarska

Severna Italija, Trst, Lido di Jesolo 2024.

Venecija je jedna od najbogatijih riznica italijanske I evropske kulture. Kroz Veneciju šetate kroz vekove, od vizantije do doba renesanse, mostovi, palate, trgovi, veličanstvena arhitektura slavnih Longene, Tintoreta, Ticijana… Grad umetnosti, sjaja, raskoši, palata, kanala. Jugonostalgični šoping u Trstu. Noćenje u Lido di Jesolu koji se nalazi u severno-istočnom delu Italije na Jadranskom moru u blizini Venecije. Postalo je jedno od vodećih letovališta u Italiji.
Već od 11.900 rsd Već od 14.900 rsd

Severna Italija, Trst, Lido di Jesolo, Putovanja 2024.

Istanbul Turska

Istanbul 2025.

Istanbul je grad koji leži na dva kontinenta koja razdvaja magični Bosfor. Lepota Plave džamije, misterija cisterne, priče Topkapija, raskoš Dolmabahče palate… Samo su mali deo ovog ogromnog grada!
Program je u pripremi!

Maestro Travel - Mudra odluka!

Bansko Bugarska

Bansko, Sretenje 2025.

Bansko se nalazi u kotlini Razlog, u podnožju planine Pirin, na 927m nadmorske visine i na oko 160km od Sofije. Ovaj planinski raj danas predstavlja jedan od tri najpopularnija zimska resorta u Bugarskoj, pored Boroveca i Pamporova. Bansko ima brojne profesionalne ski staze vrhunskog kvaliteta, nekoliko jezera i stare borove šume koja je zaštitini znak Banskog. Pored Banskog se nalazi banja sa 27 termomineralnih izvora.
Program je u pripremi!

Maestro Travel - Mudra odluka!

Severna Makedonija

Ohrid Nova Godina 2025.

Ohrid - Biser Makedonije i Balkana, je veličanstven grad za koji kažu da je duša Balkana. Smešten je na obali prekrasnog Ohridskog jezera.

Maestro Travel - Mudra odluka!

Sofija / Doček Nove 2025. godine

Sofija je jedan od najstarijih gradova u Evropi, koji se nalazi na ukrštanju važnih putnih pravaca. Prvobitni naziv Sofije je bio Serdika. Inače, na grčkom jeziku Sofija znači mudrost. Dočekajte Novu 2025. godinu u Sofiji uz najbolji provod na Balkanu! 31.12.2024 – 02.01.2025. godine.

Maestro Travel - Mudra odluka!

Budva Nova godina post

Budva / Doček Nove 2025. godine

Dočekajte Novu 2025. godinu u Budvi uz najbolji provod na Balkanu 30.12.2024. – 02.01.2025. godine. Obilazak Kotora i Perasta.
Program je u pripremi!!!

Maestro Travel - Mudra odluka!

Budimpešta, Jesen 2024.

Grad na devet mostova, sa više od 1500 godina starom istorijom i kulturnim blagom, koje su brojne civilizacije ostavile za sobom, svrstavaju Budimpeštu u red najlepših glavnih gradova Evrope... Proverite i Vi zašto je Budimpešta neizostavna destinacija više od 15 miliona turista godišnje!
Program je u pripremi!!!

Budimpešta, Mađarska, Jesen 2024Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)