Hotel Buyuk Berk

Hotel Buyuk Berk, Sarimsakli, letovanje 2021. Nalazi se u prvom redu hotela,odmah prekoputa sopstvene plaže i u neposrednoj blizini centra. To je...
HB već od

Hotel Buyuk Berk, Sarimsakli, Turska

Hotel Acem Sarimsakli

Hotel Acem

Hotel Acem, Sarimsakli, letovanje 2021. Hotel Acem ima sjajnu lokaciju, nalazi se preko puta gradske peščane plaže i na glavnom gradsk...
HB već od

Hotel Acem, Sarimsakli, Turska

Hotel Musho Sarimsakli

Hotel Musho

Hotel Musho, Sarimsakli, letovanje 2021. novoizgradjen i veoma moderan hotel, na ulasku u Sarimsakli. Ima 6 spratova- 164 soba, svih struktura sa...
ALL već od

Hotel Musho, Sarimsakli, Turska

Hotel Grand Milano

Hotel Grand Milano, Sarimsakli, letovanje 2021. Hotel Grand Milano je jedan od najbolje pozicioniranih hotela iz ponude agencije „MPS TREND“ na...
HB već od

Hotel Grand Milano, Sarimsakli, Turska

Rajačke Pimnice 2021.

Rajačke pimnice su jedinstveni arhitektonski kompleks vinskih podruma nastao od polovine 18. veka do tridesetih godina prošlog veka. Građene su od tesanog kamena i od brvana. U tom jedinstvenom kamenom gradu oduvek je stanovalo dobro vino.
Već od 2.300 rsdVeć od 1.950 rsd

Rajačke Pimnice, Istočna Srbija, Srbija

Albanija

Balkan priča – Dan primirja 2021.

Drač 11.11-14.11.2021., Albanija dva noćenja sa doručkom. Prvog dana obilazak manastira Gračanica. Drugog dana obilazak Tirane i Kruje i trećeg dana obilazak Berata.
Program je u pripremi

Drač, Jesen, 2021, Albanija

Rilski Manastir

Bansko – Dan Primirja 2021.

Bansko - Dan primirja 11.11.-14.11.2021. Dva puna pansiona. Hotel Casa Karina, Bansko. Rilski manastir, Sofija, Rupite, baba Vanga.
već od rsd

Bansko, novembar 2021, Bugarska

Manastir Gračanica

Manastir Gračanica i Manastir Svetog Nikole

Manastir Gračanica i Manastir Svetog Nikole u Kuršumliji svake subote i nedelje. Manastir Gračanica je zadužbina kralja Milutina iz XIV veka.
već od 1.200 rsd

Manastir Gračanica i Manastir Svetog Nikole, 2021, Srbija

Ljubljana Slovenija

Ljubljana – Dan Primirja 2021.

Ljubljana je jedna od manjih ali lepših evropskih prestonica. Glavni grad Slovenije i nalazi se u centralnom delu Slovenije, između Alpa i Jadranskog mora.
Program je u pripremi

Ljubljana, Slovenija, jesen 2021.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)