Opšte informacije o letovalištu

Gerakini minijaturno turističko mesto je smešteno u zalivu na severu Halkidikija, izmedju Kasandre i Sitonije na 60km udaljenosti od Soluna. Ovo malo letovalište je okruženo maslinjacima, zimzelenim parkom i peščanom obalom zaliva Toroneos koju zapljuskuje čisto more. U njemu se nalazi jedno kraće šetalište, na kome se nalaze nekoliko taverni. Mesto je vrlo mirno i tokom sezone tako da se preporučuje porodicama sa malom decom. Postepen ulazak u vodu i činjenica da je pozicija plaže takva da nikad nema talasa je još jedan razlog da provedete odmor sa svojom porodicom u ovom mirnom mestu sa koga Vam se pruža i mogućnost za odlazak na neke od najlepših plaza Sitonije.

Lokacija letovališta Gerakini – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)