Hotel Diamanti Sozopol
Destinacija: Hotel Diamanti, Sozopol, Bugarska
Cena: 10 BB od 242€

Hotel Diamanti, Sozopol, letovanje 2019

Hotel Diamanti se nalazi na izuzetnoj lokaciji, u starom gradu, na 300 m od plaže.
Nekoliko koraka od hotela je centralna plaža, i vrlo blizu trgovačkog centra Sozopola.
Hotel ima bar, restoran sa prelepom terasom s koje se pruža pogled na more, recepciju, besplatan wi-fi.

Hotel raspolaže 1/2 standard i deluxe sobama, studije i apartmane. Studiji imaju kuhinjski deo.
Sobe poseduju: francuski ili dva odvojena ležaja, terasu, sef, klimu, minibar, LCD TV, pristup internetu, kupatilo, fen, frižider. Sobe imaju 20m2, sa pogleom na more i na grad.
Hotel je nepušački.

Popusti za decu i odrasle:
– Dete do 12 god na pomoćnom ležaju besplatno u dvokrevetnoj deluxe sobi besplatno (cena za odrasle u 1/2 deluxe sobi nije navedena u cenovniku)

Galerija Diamanti, Sozopol, letovanje 2019Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)