Destinacija: Kustur Club 5*, Kušadasi, Turska
Cena: već od rsd

Hotel Kustur Club Holiday Village, Kušadasi, Turska, letovanje 2023.

Hotel Kustur Club Holiday Village nalazi se na plaži Kuštur, na oko 3 kilometra udaljenosti od centra Kušadasija.
Ima privatnu peščanu plažu, na kojoj su korišćenje suncobrana i lažaljki uključene u cenu za goste hotela.
Hotel je klupskog tipa i sastoji se od zasebnih bungalova koji su raspoređeni u predivnom ambijentu, za opuštajuće letovanje u Kušadasiju.

Sadržaj soba: Sve sobe imaju kupatilo, terasu, klima-uređaj (uračunat u cenu), SAT TV, telefon, radio-prijemnik, mini-bar i terasu.

Hotel u svom sastavu ima više restorana (glavni restoran ima unutrašnji i spoljašnji deo), dva pool-bara, bar na plaži, snack-bar, diskoteku, tri bazena na otvorenom i dva dečja bazena, tursko kupatilo, svakodnevnu večernju animaciju, fitness centar, masažu, frizerski salon, šoping centar, salu sa TV igricama, dečje igralište, zoo vrt, 24 sata otvorenu ambulantu, parking, rent-a-car, rentiranje bicikala…. Od sportskih sadržaja, hotelski kompleks poseduje terene za odbojku, mini-golf, mini-fudbal, košarku i tenis – preporuka za aktivno letovanje u Turskoj.

Usluga u hotelu Kustur Club Holiday Village je all inclusive (doručak, kasni doručak, ručak, večera), razne užine, turski desert, ponocni obrok, sladoled za decu u određeno vreme.Uključena su alkoholna i bezalkoholna pica domaće proizvodnje. U tri hotelska restorana možete biti usluzeni italijanskim i turskim kao i dalekoistocnim specijalitetima.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

Cene smeštaja, Hotel Kustur Club Holiday Village, Kušadasi, Turska, letovanje 2023.

Sopstveni prevoz

Smeštaj Dbl 2+0
Usluga BB
19.06. /
29.06. /
09.07. /
19.07. /
29.07. /
08.08. /
18.08. /
28.08. /
07.09. /
17.09. /

Cene po OSOBI za 10 noćenja sa doručkom u dinarima (RSD)

LEGENDA:
BB – noćenje sa doručkom
Dbl – dvokrevetna soba

Galerija Hotel Kustur Club Holiday Village, Kušadasi, Turska, letovanje 2023.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, Hotel Kustur Club Holiday Village, Kušadasi, Turska, letovanje 2023.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)