Hotel Mir Zlatibor
Destinacija: Hotel Mir 4*, Zlatibor, Srbija

Hotel Mir, Zlatibor, Srbija zimovanje 2024.

Hotel Mir – nalazi se na 500m od Zlatibora.
Raspolaže standard sobama sa odvojenim ležajevima, superior sobama sa razdvojenim ili francuskim ležajem, apartmanima i lux apartmanima za do 5 odraslih osoba.

Sve sobe i apartmani su savremenog dizajna, izuzetno prirodno osvetljeni velikim prozorima, profesionalno zvučno i termo izolovane.
Sve sobe poseduju savremeno centralno grejanje, neke sobe imaju klimu, a većina soba ima terasu. Korišćenje WiFi je besplatno.
Svi kreveti u hotelu su vrhunskog kvaliteta sa najsavremenijim dvostranim dušecima tako da se mogu prilagoditi svakoj želji gosta.
U svakom kupatilu nalazi se fen za kosu i peškiri.

Restoran Hotela Mir pored pansionske ponude ishrane nudi i a la carte meni domaće i internacionalne kuhinje.
Počnite dan uz kafu ili čaj u staklenoj kafe bašti koja se zimi zatvara i greje dok je leti otvorena i ispunjena zdravim zlatiborskim vazduhom.
Ukupan kapacitet restorana je 90 mesta od čega 50 u samom restoranu i još 40 prošireno na kafe terasu.

Svim gostima hotela na raspolaganju je wellness i fitness centar.
Privatna spa zona (veliki jaccuzzi, saune) spa centar sa slanom sobom, parno kupatilo, bazen, prostrani i moderan fitness cetar koji poseduje odličan izbor sprava za vežbu uz profesionalnu podrsku hotelskog trenera.

Cena smeštaja u hotelu Mir, Zlatibor, Srbija zimovanje 2024.

 

Galerija hotel Mir, Zlatibor, Srbija zimovanje 2024.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)