Hotel Pepa Divčibare
Destinacija: Hotel Pepa, Divčibare, Srbija

Hotel Pepa, Divčibare, Srbija zimovanje 2024.

Hotel Pepa se nalazi na najatraktivnijoj lokaciji na Divčibarama na udaljenosti manjoj od 100 m od centra i pored same ski staze “Centar”, tzv tanjirače, ušuškan u borovoj šumi, već dugi niz godina svojim gostima pruža usluge smeštaja i ishrane uz slogan “Zadovoljan gost je najbolji gost ”.
Raspolaže sa 22 sobe ( 1/1, 1/2 i 1/2 + pom ) sa kupatilom (tuš kabina), tv, telefonom i internet konekcijom (bruto površina sobe je 17 m2), kao i sa 1 poluapartmanom površine 28 m2, sa ukupnim kapacitetom 60 ležaja.
U okviru hotela radi pansion sala, a la carte sala, sala za sastanke, mala sala, mini kafe bar, mini tv sala, menjačnica, recepcija.
Restoran sa kuhinjom u kojoj se pripremaju brojni domaći i internacionalni specijaliteti uz veliko iskustvo i tradiciju vlasnika dugu već 40 godina, garantuju Vam nezaboravan gastronomski doživljaj.
Hotel raspolaže i salom kapaciteta do 50 mesta koja je idealna za održavanje seminara, predavanja i prezentacija jer poseduje svu neophodnu opremu.
Za razliku od velikih i standardizovanih hotela u hotelu ”Pepa” preovladava domaćinska, topla atmosfera, gde se svakom gostu ukazuje dovoljno pažnje.
Restoran hotela “Pepa”, decenijama unazad je na Divčibarama poznat kao mesto koje može da pruži nezaboravan užitak svim ljubiteljima gastronomije jer pored  izuzetno kvalitene usluge,  nudi veliki izbor domaćih specijaliteta i šaroliku vinsku kartu.
Svi pansionski gosti hotela u našem restoranu mogu korisiti usluge ishrane  na bazi švedskog stola ili uz klasičnu uslugu.
Svi ljubitelji dobre hrane u našem restoranu mogu pronaći veliki izbor kuvanih jela, roštilja, salata, jela po porudžbini.

Uključeno u cenu:
– Smeštaj na bazi izabrane usluge po osobi u određenom tipu sobe.

Nije uključeno u cenu:
– Boravišna taksa i iznosi 80,00 dinara za sve goste hotela starije od 15 godina, deca starosti do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu, a deca starosti od 7 -15 godina plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 40,00 dinara.

Opšte napomene:
– Deca do 5 godina koriste gratis ( smeštaj i hrana ) ukoliko borave u sobi sa 2 odrasle.
– Deca od 5 do 8 godina starosti koriste 50% popusta u odnosu na redovne cene za odrasle goste,
– Deca od 8 do 12 godina starosti koriste 30% popusta u odnosu na redovne cene za odrasle goste.
– Deca od 3 do 8 godina starosti koriste 50% popusta u odnosu na redovne cene za odrasle goste, ako u hotelu boravi jedno dete i jedna odrasla osoba
– Doručak i večera su na bazi švedskog stola ukoliko u hotelu boravi više od 20 gostiju, u suprotnom obroci se služe na klasičan način ( na principu ankete ).
– Ukoliko jedna osoba ili jedna osoba i dete do 2.99 godina koristi 1/2 klasičnu sobu, cena se uvećava za 1.000 rsd po noći.
– Ukoliko jedna osoba ili jedna osoba i dete do 2.99 godina koristi 1/2 sobu sa francuskim ležajem, cena se uvećava za 1.500 rsd po noći.
– Ulazak u sobe ( check in ) prvog dana nakon 14 časova , a izlazak iz sobe ( check out ) zadnjeg dana do 10 časova.
– Doručak – 07:30h-10:30h; Večera – 18:00h-21:00h

  • NAČIN SLUŽENJA OBROKA ZAVISIĆE OD EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE I PREPORUKA NADLEŽNIH ORGANA.
  • SVI GOSTI IMAJU OBAVEZU DA SE PRIDRŽAVAJU PROPISANIH MERA NOŠENJA MASKI PRILIKOM KRETANJA U HOTELU I BORAVKA U ZAJEDNIČKIM PROSTORIJAMA HOTELA.

 

Cena smeštaja u hotelu Pepa, Divčibare, Srbija zimovanje 2024.

Cenovnik za termine:

Smeštaj 1/2 soba Soba 23
Polupansion / /
Noćenje sa doručkom / /
Noćenje / /

Cene po osobi po danu za izabranu uslugu u određenom tipu sobe u dinarima (rsd) / Cena po smeštajnoj jedinici u sobi 23 na bazi noćenja za maksimalno 5 osoba

Cenovnik za termine:

Smeštaj 1/2 soba Soba 23
Polupansion / /
Noćenje sa doručkom / /
Noćenje / /

Cene po osobi po danu za izabranu uslugu u određenom tipu sobe u dinarima (rsd) / Cena po smeštajnoj jedinici u sobi 23 na bazi noćenja za maksimalno 5 osoba

Cenovnik za raspust, Novu godinu i Sretenje

Smeštaj 1/2 soba Soba 23
Raspust / /
Nova Godina / /
Sretenje / /

Cena uključuje smeštaj na bazi polupansiona, po osobi, u određenom tipu sobe (osim sobe br 23).

* Soba 23 se izdaje na bazi najma, max 5 osoba. Doplata za polupansion u sobi br.23 je 1.200 rsd po osobi, dok deca do 11.99 godina koriste popuste prema opštim uslovima prodaje.

Raspust –
Nova godina –
Sretenje –

Legenda:
1/2 soba – dvokrevetna soba sa 2 redovna ležaja ili francuski ležaj
1/1 S – jednokrevetna soba sa 1 redovnim ležajem
1/1 F – jednokrevetna soba sa 1 francuskim ležajem
Soba 23 – (1 francuski ležaj + dvosed + trosed)
RO – najam sobe (room only)
HB – polupansion (half board)

 

Galerija Hotel Pepa, Divčibare, Srbija zimovanje 2024.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)