Hotel Termag Jahorina, Bosna i Hercegovina
Destinacija: Hotel Termag, Jahorina, Bosna i Hercegovina
Cena: HB već od 7.200 rsd
Rezerviši online odmah!

Hotel Termag, Bosna i Hercegovina, zimovanje 2023.

Hotel Termag je moderan hotel sa 4 zvezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cele godine. Zauzima centralno mesto u ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare.
Sobe i Apartmani
Gostima je na raspolaganju 71 soba, 21 moderno opremljen apartman i jedan predsednički apartman. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu originalno je projektovan i ručno izrađen od drveta. Sve sobe su opremljene u neoplaninskom stilu i odišu rustičnom atmosferom. Svi apartmani poseduju telefonsku liniju, brzu internet konekciju, kablovsku televiziju sa domaćim i satelitskim programima, sef, mini bar. Hotel je klimatizovan.
– Basic soba : Francuski ležaj, kupatilo, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.
– Standard soba : Francuski ležaj, kupatilo, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.
– Lux soba : Francuski ležaj, pomoćni ležaj, kupatilo, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.12 LUX soba ima mogućnost međusobnog spajanja u 6 Porodičnih soba.
– Superior soba : Francuski ležaj, pomoćni ležaj, kupatilo, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.
– Porodična soba : 2 Lux sobe međusobno povezane vratima. 1 francuski ležaj, dva odvojena klasična ležaja, 2 kupatila, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi. Maksimalano četiri osobe u ovom tipu sobe.
– Studio apartman : Spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje, kupatilo, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.
– Basic apartman : Spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje, kupatilo, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.
– Superior apartman : 2 spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje, 2 kupatila, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.
– DeLuxe apartman : 2 spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje, 2 kupatila, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.
– Prdsednički apartman: 4 spavaće sobe, 3 kupatila, dnvnu sobu, terasa sa ležaljkama, kamin, kuhinju, 3 mini bara, sat TV, elektronski sef, tefon, fen, besplatan wi-fi.

Usluge
Room servis, animacija za decu, Wi-Fi dostupan u celom hotelu, kuglana, bilijar, podzemna garaža, ski rental i servis, ski škola, prodavnica ski opreme, prodavnica ručno-rađenih originalnih suvenira, transfer od/do aerodroma i specijalne usluge na zahtev.
Gostima hotela Termag na raspolaganju su bazen, sauna, parno kupatilo, jakuzzi, razne vrste masaža i solarijum. Vrhunska izrada prostorija i prefinjeni materijali korišćeni za njihovu izgradnju i oblaganje, zajedno sa najkvalitetnijim uređajima i opremom koji su u njima instalirani, omogućavaju korisnicima da u potpunosti osete sve blagodati koje nudi spa zona Hotela Termag.

Popusti i doplate za decu i odrasle:
– Deca do 5 godina sa dvoje odraslih – besplatno. Dobijaju ležaj ili krevetac.
– Dvoje dece od 6-12 godina u ECO i LUX sobi sa dve punoplative osobe, plaćaju 50% od cene po osobi.
– Treća i četvrta odrasla osoba Eco u LUX sobi, BASIC, FAMILY  i SUPERIOR apartmanu  imaju popust od 20%.
– U cenu nije uključena boravišna taksa i osiguranje – 1,08€ po osobi po danu, kako za odrasle tako i za decu iznad 12 godina, plaća se na recepciji hotela.
– Novogodišnja večera je obavezna i iznosi 12.000RSD za odrasle i 6.000RSD za decu od 6-12 godina.

Cene smeštaja u hotelu Termag, Jahorina, zimovanje 2023.

SOBA
Smeštaj Eco 1/2  FS Eco 1/2  MV Lux 1/2  FS Lux 1/2  MV
Usluga HB HB HB HB
09.12-27.12. / / / /
27.12-02.01. / / / /
02.01-16.01. / / / /
16.01-06.02. / / / /
06.02-27.02. / / / /
27.02-13.03. / / / /
13.03-03.04. / / / /

Cene su izražene u dinarima (RSD) po osobi po danu

LEGENDA:
Eco – dvokrevetna ECO soba
Lux – dvokrevetna LUX soba
FS – pogled prednja strana (front side)
MV – pogled planina (mountain view)

– U cenu je uključeno korišćenje parking mesta ispred hotela.
– Doplata za 1/1 sobu je 6.200RSD po danu.
– Korišćenje wellness i SPA centra nije uključeno u cenu sobe i dodoatno se naplaćuje. Cena 3-časovne ulaznice za korišćenje paketa (bazen, sauna i parno kupatilo) iznosi 21€ za odrasle i 10.5€ za decu od 6-12 godina.
– Doplata za parking mesto u garaži je 21€ po danu, plaža se na licu mesta u hotelu. Rezervacije za isti ne primaju se unapred, već isključivo na osnovu raspoloživosti u trebutku dolaska.

APARTMANI
Smeštaj App B FS 2+2 App B MV 2+2 App F FS 4+0 App S MV 4+0
Usluga HB HB HB HB
09.12-27.12. / / / /
27.12-02.01. / / / /
02.01-16.01. / / / /
16.01-06.02. / / / /
06.02-27.02. / / / /
27.02-13.03. / / / /
13.03-03.04. / / / /

Cene su izražene u dinarima (RSD) po apartmanu po danu

LEGENDA:
App B – Basic apartman
App F – Family (porodični) apartman
App S – Superior apartman
MV – pogled planina (mountain view)
ČN – četvrtak-nedelja
– nedelja-četvrtak

U cenu je uključeno korišćenje wellness i SPA usluga (bazen, sauna, parno kupatilo) i parking mesta u podzemnoj garaži.

 

Galerija Hotel Termag, Bosna i Hercegovina, zimovanje 2023.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja u hotelu Termag, zimovanje 2023.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)