Hotel Termag Jahorina, Bosna i Hercegovina
Destinacija: Hotel Termag, Jahorina, Bosna i Hercegovina
Cena:
Rezerviši online odmah!

Hotel Termag, Bosna i Hercegovina, zimovanje 2019

Hotel Termag je moderan hotel sa 4 zvezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cele godine. Zauzima centralno mesto u ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare.
Sobe i Apartmani
Gostima je na raspolaganju 71 soba, 21 moderno opremljen apartman i jedan predsednički apartman. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu originalno je projektovan i ručno izrađen od drveta. Sve sobe su opremljene u neoplaninskom stilu i odišu rustičnom atmosferom. Svi apartmani poseduju telefonsku liniju, brzu internet konekciju, kablovsku televiziju sa domaćim i satelitskim programima, sef, mini bar. Hotel je klimatizovan.
– Basic soba : Francuski ležaj, kupatilo, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.
– Standard soba : Francuski ležaj, kupatilo, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.
– Lux soba : Francuski ležaj, pomoćni ležaj, kupatilo, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.12 LUX soba ima mogućnost međusobnog spajanja u 6 Porodičnih soba.
– Superior soba : Francuski ležaj, pomoćni ležaj, kupatilo, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.
– Porodična soba : 2 Lux sobe međusobno povezane vratima. 1 francuski ležaj, dva odvojena klasična ležaja, 2 kupatila, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi. Maksimalano četiri osobe u ovom tipu sobe.
– Studio apartman : Spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje, kupatilo, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.
– Basic apartman : Spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje, kupatilo, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.
– Superior apartman : 2 spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje, 2 kupatila, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.
– DeLuxe apartman : 2 spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje, 2 kupatila, mini bar, sef, telefon, SAT TV, Wi-Fi.

Usluge
Room servis, animacija za decu, Wi-Fi dostupan u celom hotelu, kuglana, bilijar, podzemna garaža, ski rental i servis, ski škola, prodavnica ski opreme, prodavnica ručno-rađenih originalnih suvenira, transfer od/do aerodroma i specijalne usluge na zahtev.
Gostima hotela Termag na raspolaganju su bazen, sauna, parno kupatilo, jakuzzi, razne vrste masaža i solarijum. Vrhunska izrada prostorija i prefinjeni materijali korišćeni za njihovu izgradnju i oblaganje, zajedno sa najkvalitetnijim uređajima i opremom koji su u njima instalirani, omogućavaju korisnicima da u potpunosti osete sve blagodati koje nudi spa zona Hotela Termag.

Galerija Hotel Termag, Bosna i Hercegovina, zimovanje 2019

Cenovnik sa cenama smeštaja za sezonu Zima 2019Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)