Hotel Tropikal Resort Drač
Destinacija: Hotel Tropikal Resort, Drač, Albanija
Cena: BB već od rsd

Hotel Tropikal Resort, Drač, Albanija, letovanje 2021.

Hotel Tropikal Resort – je smešten u gradu Drač, u prostranom delu zelene netaknute prirode. Nudi privatnu plažu i besplatan otvoreni bazen okružen ležaljkama i suncobranima. Na licu mesta se nalazi a-la-carte restoran, kao i brojni barovi. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju kablovsku televiziju, minibar i garderobu. Kupatila imaju tuš i besplatne toaletne potrepštine. Sve javne površine imaju besplatan bežični pristup internetu, a besplatno parkiralište dostupno je i svim gostima. Bungalovi su razbacani po ogromnom imanju dok su sobe postavljene u glavnoj hotelskoj zgradi. U objektu se nalazi i letnja diskoteka.
Centar Drača udaljen je 6 km, a glavna autobusna i železnička stanica 7 km. Međunarodni aerodrom Tirana udaljen je 35 km.

Popusti i doplate za decu i odrasle:

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

Cene smeštaja, hotel Tropikal Resort, Drač, Albanija, letovanje 2021.

Smeštaj Sgl 1+0 Dbl 2+0 Dbl + extra bed
Usluga BB BB BB
01.07.-30.09. / / /

Cene po sobi dnevno za noćenje sa doručkom u dinarima (RSD)

LEGENDA:
Sgl
– jednokrevetna soba
Dbl – dvokrevetna deluxe soba

 

Galerija hotel Tropikal Resort, Drač, Albanija, letovanje 2021.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, hotel Tropikal Resort, Drač, Albanija, letovanje 2021.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)