Hotel Mona Zlatibor Srbija
Destinacija: Hotel Zlatibor Mona 4*, Zlatibor, Srbija

Hotel Mona, Zlatibor, Srbija zimovanje 2024.

Hotel Zlatibor Mona – nalazi se u samom centru Zlatibora, okružen predivnom borovom šumom, .
Zlatibor je planinski turistički centar i visinsko lečilište, nadmorske visine 700-1500m, u jugozapadnoj Srbiji, udaljen od Beograda i najbližeg aerodroma svega 235 km.

Poseduje 120 prostranih i toplih soba i apartmana, opremljenih svim modernim sadržajima naophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala, sef, mini bar, fen, telefon i besplatnu internet konekciju. Sve smeštajne jedinice u hotelu Zlatibor Mona su klimatizovane.

Uz smeštajne kapacitete, hotel nudi mnoštvo opcija za razonodu, zabavu i obroke, poput Restorana Perun, Vila i Lada Bara, igraonice za decu Monica, kao i kompletno opremljenog Wellness centra – Inspirium, koji je na raspolaganju svim gostima tokom njihovog boravka.

Hotel raspolaže standard, komfort i superior sobama, kao i apartmanima sa jednom spavaćom sobom.
Standard soba – površine 20 kvm2, maksimalnog kapaciteta 2 odrasle osobe (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja). Soba poseduje kupatilo, TV prečnika 51cm sa kablovskom, klimu, mini bar, sef, fen za kosu u kupatilu, besplatan WiFi.
Komfort soba – površine 26-30 kvm2, maksimalnog kapaciteta 1-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i jedna fotelja na razvlačenje. Soba poseduje kupatilo, TV prečnika 82cm sa kablovskom, klimu, mini bar, sef, fen za kosu u kupatilu, set za kafu i čaj, besplatan WiFi.
Superior soba – površine 30 kvm2, maksimalnog kapaciteta 1-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i jedan pomoćni ležaj 1.2m x 2m). Soba poseduje kupatilo, TV prečnika 82cm sa kablovskom, klimu, mini bar, sef, fen za kosu, bade mantil i papuče u kupatilu, set za kafu i čaj, besplatan WiFi.
Apartman klasik – površine 35-40 kvm2, maksimalnog kapaciteta 3 odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece do 11.99 godina. Dnevni boravak i spavaća soba, francuski ležaj i garnitura za sedenje. Apartman poseduje dva kupatila, TV prečnika 82cm sa kablovskom, klimu, mini bar, sef, fen za kosu, bade mantil i papuče u kupatilu, set za kafu i čaj, besplatan WiFi. Gostima je na raspolaganju korpa voća svakog dana, svake večeri čišćenje apartmana i besplatno korišćenje saune i turskog kupatila.
Apartman Mona – površine 45-55 kvm2, maksimalnog kapaciteta 1-4 osobe. U dnevnom boraku je garnitura za sedenje i spavanje a u spavaćoj sobi francuski ležaj. Apartman poseduje kupatilo, TV prečnika 82cm sa kablovskom, klimu, mini bar, sef, fen za kosu, bade mantil i papuče u kupatilu, set za kafu i čaj, besplatan WiFi. Gostima je na raspolaganju korpa voća svakog dana, svake večeri čišćenje apartmana i besplatno korišćenje saune i turskog kupatila.

Cena smeštaja u hotelu Zlatibor Mona, Zlatibor, Srbija zimovanje 2024.

 

Galerija hotel Zlatibor Mona, Zlatibor, Srbija zimovanje 2024.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)