Opšte informacije o letovalištu

Kilini – je poznata luka koja se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Peloponez, povezuje ostrva Kefaloniju i Zakintos sa kontinentalnim delom Grčke kao i sa samim Peloponezom. KIlini je idealno mesto za sve one koji žele miran odmor i boravak na lepim plažama.Kilini je pravi izbor za ljubitelje mirnog odmora i boravka na lepim plažama zapada Peloponeza.  Smešten je 25 km severno od grada Pirgosa. Hoteli su u okolini grada na samoj jonskoj obali.

Lokacija letovališta Kilini – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)