Ohridsko jezero Severna Makedonija
Destinacija: Ohrid, 26.08 - 28.08.

SKOPLJE – STRUGA – OHRID – SV. NAUM
26.08 – 28.08.2024.
3 dana – autobusom

Ohrid -Biser Makedonije i Balkana, je veličanstven grad predivnog jugozapadnog dela Makedonije i vodeći letnji turistički centar zemlje, sa oko 42000 stanovnika, za koji kažu da je duša Balkana i svakako kolevka slovenske pismenosti. Grad Ohrid je smešten na obali prekrasnog Ohridskog jezera, udaljen oko 170 km od Skoplja, glavnog grada Severne Makedonije. Zahvaljujući svojim izvanrednim prirodnim lepotama, bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu, Ohrid je od 1979. godine deo UNESCO svetskog kulturnog nasleđa.

Prvi dan 26.08. – Petak
Polazak grupe iz Niša u prepodnevnim satima. Putovanje do Skoplja sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.
U Skoplju obilazak užeg gradskog jezgra. Slobodno vreme po dogovoru sa grupom. Nastavak putovanja preko Kičeva do Struge. Dolazak u Strugu. Smštaj u hotel “Freya”****. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

Drugi dan 27.08. – Subota
Doručak.
Odlazak do Manastira Svetog Nauma. Obilazak manastira iz X veka, kao i mesta gde se Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Po završetku odlazak do centra Ohrida. Obilazak istorijskog dela Ohrida poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima, obilazak stare čaršije. Slobodno vreme u gradu za šoping, šetnju i individualne aktivnosti… Povratk u hotel. Svečana večera sa muzičkim programom. Noćenje.

Treći dan 28.08. – Nedelja
Doručak. Slobodno prepodne za fakultativne aktivnosti. Polazak za Niš u podne. Dolazak u Niš u večernjim satima. Kraj Programa.

CENA paket aranžmana – 12.900 rsd po osobi

U CENU JE URAČUNATO:
– Prevoz autobusom ili minibusom visoke turističke klase na navedenoj relaciji;
– Smeštaj u hotelu “Freya”sa 4* Wellnes & Spa u Strugi u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 2 polupansiona sa jednom svečanom večerom i muzičkim programom
– Razgledanje destinacija: Skoplje, Sveti Naum, Ohrid.
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:.
– Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom;
– Putno zdravstveno osiguranje.

Opis hotela:
Hotel Freya je vrhunski butik hotel sa 4 zvezdice u metropolitanskom stilu, smešten u pešačkoj zoni centralnog dela Struge. Ohridsko jezero i reka Crni Drim nalaze se na 3 minuta hoda. Međunarodni aerodrom Sveti Apostol Pavle – Ohrid je udaljen 10 km od objekta. Prostrane i svetle sobe i apartmani, atraktivnog dizajna i savremenog nameštaja u neutralnim bojama. Poseduju klima-uređaje, pametne televizore, besplatan WiFi, radni sto, elektronski sef, mini bar i čajnik. Možete izabrati dvokrevetnu/dvokrevetnu sobu, trokrevetnu sobu, dvokrevetni apartman ili king apartman. Hotel nudi besplatan bežični internet u celom objektu, recepciju koja radi 24 sata, bar i restoran na krovu, spa i fitnes centar i konferencijsku salu. Besplatan parking je dostupan na licu mesta i u blizini uz prethodnu rezervaciju.

NAČIN PLAĆANJA:
Mogućnost plaćanja na 3 jednake rate putem administrativne zabrane. Prva rata u avgustu 4.300,00 rsd, druga rata u septembru 4.300,00 rsd, treća rata u oktobru 4.300,00 rsd.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 3 dana pre datuma polaska.
VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO TRAVEL – YUTA STANDARD

Galerija, Ohrid, Severna Makedonija, 2024.

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)