Hotel Mavridis Nea Flogita

Hotel Mavridis

Hotel Mavridis, Nea Flogita, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. HOTEL MAVRIDIS 3* se nalazi na samoj plaži nadomak bistrog mora Nea...
već od rsd

Hotel Mavridis, Nea Flogita, Kasandra, Halkidiki, Grčka

Hotel Marialena Nea Flogita

Hotel Marialena

Hotel Marilena, Nea Flogita, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. HOTEL MARIALENA 2* se nalazi u neposrednoj blizini hotela “Mavridis“. U...
već od rsd

Hotel Marialena, Nea Flogita, Kasandra, Halkidiki, Grčka

Opšte informacije o letovalištu

NEA FLOGITA Prelepo mesto, u centralnom delu poluostrva Halkidiki, na obali zaliva Termaikos, samo 50km od Soluna sa kojim je povezana redovnom autobuskom linijom.
Nalazi se između Nea Plaje i Dionisiosa, sa kojima je povezana i koji se mogu posetiti i u večernjoj šetnji.

Predivne plaže prekrivene sitnim peskom i kristalno čistu vodu, niz sportskih terena za fudbal i košarku, par festivala koji su za turiste pravi doživljaj i mnoštvo staza za šetnju mami ljubitelje prirode u Nea Flogitu. U centru turističkog mesta nalazi se: bezbroj prodavnica, marketa, piljara, pekara a na periferiji mesta velika diskoteka. U centru gradića takođe se nalazi park sa fontanom i divnim ambijentom za šetnju, sedenje i opuštanje u vrelim danima. Tu je i lepa crkva Sv. Đorđa koji je zaštitnik Nea Flogite, ukrašena divnim freskama. U mestu postoji bogata pijaca na kojoj se tradicionalni, domaći proizvodi mogu kupiti.

U poslednjih desetak godina postala je pravo mondensko mesto, omiljeno kod svih i može se pohvaliti velikim brojem mesta za izlazak. Pravo mesto za sve!

Lokacija letovališta Nea Flogita – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)