PRIJAVA ZA MESEČNE KARTE ZA PREVOZ
ZDRAVSTVENIH RADNIKA NA RELACIJI
NIŠ KRUŠEVAC NIŠ

Vaše ime: *
Vaše prezime: *
Vaša eMail adresa: *
Kontakt telefon: *
Napomena: *

Napomena:
Poštovani, usled stalne promene radnih vremena zaposlenih u Covid bolnici u Kruševcu Maestro Travel uvodi prevoz po prijavi.

Maesto Travel d.o.o. nastoji da u što kraćem roku obezbedi potreban prevoz te Vas pozivamo da u rubrici izvršite prijavu svog radnog vremena ili nas kontaktirate na navedeni mail i broj telefona.

Rezervacija mesta za prevoz je OBAVEZNA.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

Mail adresa:
putovanja@maestrotravel.rs
Kontakt telefon:
+381 65 288 7001


MAESTRO LIMO SERVIS
NAJAM AUTOBUSA I DRUGIH VOZILA

Najam vozila sa vozačem za prevoz u zemlji i inostranstvu - Maestro Limo Service

STANDARDI KOJE ISPUNjAVAMO

Maestro Travel je licenciran od strane nadležnog Ministarstva i poseduje Licencu za međunarodni vanlinijski prevoz putnika u drumskom saobraćaju.

VOZNI PARK STAROSTI DO DVE GODINE

Maestro Travel u svom voznom parku poseduje autobuse visoke turističke klase sa 21, 57 i 59 sedišta kao i putnička vozila bussines klase za sva Vaša privatna i službena putovanja.
Nastojimo da u svom voznom parku uvek posedujemo vozila do dve godine starosti, te uvek klijentima ponudimo kvalitetno i atraktivno vozilo za prevoz na željenoj relaciji.

SIGURAN i BEZBEDAN PREVOZ

Profesionalni vozači Maestro Travel agencije ispunjavaju sve zakonom propisane uslove i imaju dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika. Sva naša vozila redovno se servisiraju u ovlašćenim servisima, te je bezbednost i ispravnost voznog parka imperativ.

UDOBAN PREVOZ

Maestro Travel nastoji da vozila u svakom trenutku zadovolje najviše standarde i zahteve naših klijenata.

MAESTRALAN PREVOZ

Dugogodišnje iskustvo svih zaposlenih u Maestro Limo Servisu izdvaja nas malo drugačijom uslugom, koja je uvek za korak ispred Vaših očekivanja.

MAESTRO LIMO SERVIS

Najam vozila sa vozačem za prevoz u zemlji i inostranstvu - Maestro Limo Service

INFORMACIJE I REZERVACIJE

Mail adresa:
putovanja@maestrotravel.rs
Kontakt telefon:
+381 65 288 7001


NAŠ VOZNI PARKTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)