Destinacija: Hotel Slovenska plaža, Budva, Crna Gora
Cena: od /€

Hotel Slovenska plaža – opis

Lokacija: Hotel se nalazi na samoj plaži, u okviru turističkog naselja „Slovenska plaža“ .
Sadržaj hotela: Sastoji se od šest vila sa 422 sobe i 100 apartmana, recepcija, restorani, barovi, butici, mini-marketi, stomatološke i lekarske ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, otvoreni bazeni (korišćenje ležaljki na bazenu uključeno u cenu), koktel bar na bazenu, teretana na otvorenom, časovi joge i pilatesa, otvoreni zabavni park (trombolina, tobogana), dečija igraonica, otkriveni i natkriveni parking (uz doplatu), wi-fi u celom hotelu (uz doplatu).
Sadržaj soba: kupatilo, fen, frižider, sef, kablovska TV, klima uređaj, dečiji krevetac po potrebi, većina soba sa terasom.
Sadržaj apartmana: kupatilo, fen, terasa, frižider, sef, kablovska TV, klima uređaj, dečiji krevetac po potrebi.
Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive.

Hotel Slovenska plaža – slike

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)