Apanemia apartments

Apanemia apartments, Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Apanemia apartmani, novoizgrađeni kompleks stanova visokog standarda,...
RO već od 7.600rsd dnevno

Apanemia apartments, Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Vila Lemon Garden

Vila Lemon Garden, Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Vila Lemon Garden nalazi se u prometnom selu Pefkohori i samo 250 metara...
već od rsd

Apanemia apartments, Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Hotel Flegra Palace

Hotel Flegra Palace, Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Flegra se nalazi nedaleko od plaže (150m), na glavnom putu na...
BB već od 3.900rsd dnevno

Hotel Flegra Palace 4*, Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Hotel Anna Maria Paradise

Hotel Anna Maria Paradise, Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Anna Maria Paradise se nalazi na ulazu u Pefkohori, oko...
već od rsd

Hotel Anna Maria Paradise, Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Hotel Hesperides Pefkohori

Hotel Hesperides

Hotel Hesperides, Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Hesperides se nalazi na samo 300 metara od peščane plaže u...
već od rsd

Hotel Hesperides, Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Opšte informacije o letovalištu

Pefkohori – što u prevodu znači “borovo selo”, glavni je nosilac turizma na poluostrvu Kasandri, prvom prstu Halkidikija. Smešteno je u kristalno čistom Toronskom zalivu, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom.

Krase ga prelepa crkva, stari grad, uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, šetalište pored mora koje u večernjim časovima postaje centar svih zbivanja sa brojnim tavernama, restoranima, picerijama i barovima.

Pefkohori ima oko 1.650 stanovnika. Pefkohori je postao slavno turističko mesto zahvaljujući svojim prirodnim lepotama i divnim plažama. Ovo mesto je pravi mali raj. Okruženo je mirisnim borovim šumama i maslinjacima.

Pefkohori ima sve sadržaje koji su potrebni za bezbrižan odmor: hoteli i vile, turističke i rent-a-kar agencije, supermarkete, ekskluzivne radnje i zlatare, pekare, poslastičarnice, ambulantu, apoteku i poštu. Na plaži je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, kao i rekvizite za sportove na vodi.
Svako tu može naći nešto po svom ukusu, pa je podjednako popularno mesto među gostima svih uzrasta, kako onima koji traže provod, tako i onima koji žele miran porodični odmor.
Osim letovanja u klimatizovanim apartmanima, možete Grčku upoznati i na drugačiji način. Fakultativni izleti organizuju se svakoga dana, tako da možete obići Svetu Goru, osetiti neverovatnu lepotu Meteora ili krstariti zalivom Toroneos (poluostrvo Halkidiki). Dođite i uživajte.

Lokacija letovališta Pefkohori – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)