TRK Zlatibor
Destinacija: TRK, Zlatibor, Srbija

Turističko rekreativni kompleks Zlatibor, Srbija zimovanje 2024.

U najlepšem delu Zlatibora, stotinak metara od jezera, na pešačkoj stazi zdravlja, okružen zelenilom i brojnim sportskim sadržajima (teniski tereni, bazeni, fudbalska igrališta) nalazi se objekat iz koga imate jedinstven pogled na sve ono što boravak na ovoj planini čini atraktivnim. Turističko-rekreativni kompleks se nalazi pored Kraljevih konaka, nudi 14.300 kvadrata smeštajnog, sportskog, ugostiteljskog i zabavnog sadržaja. Ovaj  multifunkcionalni objekat je jedinstven na Zlatiboru, pre svega zbog savremene sportske dvorane i obezbeđenog parkinga za automobile i autobuse.

Naši gosti su turisti koji dolaze na porodični odmor, sportske ekipe, učesnici kongresa, team building projekata, đaci i polaznici letnjih i zimskih kampova.
TRK Zlatibor se nalazi na 1.000 metara nadomorske visine, u uslovima čistog vazduha i čuvene ruže vetrova. Ovde se sreću mediteranska i kontinentalna klima, pa se Zlatibor hvali sa preko 200 sunčanih dana godišnje.
Smeštaj zadovoljava najviše standarde. Raspolažemo raznovrsnim smeštajnim kapacitetima: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe, studia, apartmani i ekskluzivni rezidencijalni apartman.
Video nadzorom i bežičnim internetom pokriven je čitav objekat.

Dodatni sadržaji u TRK Zlatibor
U okviru hotelskog kompleksa nalaze se mnogobrojni sadržaji koji će upotpuniti boravak gostiju.
Pored multifunkcionalne sportske dvorane, na raspolaganju su teretana, fotelje za masažu, sala za bilijar i stoni tenis, mala sala za sastanke i prezentacije, uredjeni hotelski plato sa baštom.
Ukoliko ste ljubitelji pešačenja, “Staza zdravlja” polazi baš od TRK Zlatibor ulicom Sportova ka spomeniku na Šumatnom brdu. U zimskim uslovima šetnju možete zameniti i nordijskim trčanjem.
Ljubitelji skijanja mogu uživati u samo devet kilometara udaljenom ski centru Tornik (1.496 metara), koji raspolaže šestosednom žičarom i dva ski lifta, ukupnog kapaciteta 5.400 skijaša na sat. Staze su pokrivene sistemom za veštačko osnežavanje.

 

Cena smeštaja u TRK, Zlatibor, Srbija zimovanje 2024.

2024. Sgl Dbl Trpl Quad App 2pax App 3pax
RO / / / / / /
BB / / / / / /
HB / / / / / /
FB / / / / / /

Cene po osobi po noći u dinarima (rsd)

Galerija TRK, Zlatibor, Srbija zimovanje 2024.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)