Vila Breza Soko Banja
Destinacija: Vila Breza, Sokobanja, Srbija

Vila Breza, Sokobanja, Srbija letovanje 2024.

Apartmani Breza smešteni su na odličnoj lokaciji, u najlepšoj ulici u Sokobanji, čuvenoj ulici Breza, na svega 180 m od najlekovitijeg izletišta i parka “Borići” i 350 m od centralnog mermernog šetališta. Sa moderno opremljenim smeštajnim jedinicama iz kojih se pruža jedinstveni pogled na planine Rtanj i Ozren, velikim dvorištem oko samog objekta smeštenog u hladu breza, jelki, ali i vremešnih stabala kajsije i jabuke, ceo kompleks predstavlja zelenu oazu namenjenu odmoru i uživanju gostiju. Gostima je na raspolaganju 7 modernih i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica: tri studija za smeštaj 2-3 osobe i četiri apartmana za smeštaj 2-4 osobe.

Sve smeštajne jedinice su raspoređene na 4 nivoa i to:
– Visoko prizemlje: studio (2) i lux apartman 2+2
– Prvi sprat: studio (2) i lux apartman 2+2
– Drugi sprat: standard apartman 2+2  i apartman 2+2
– Potkrovlje: Eco studio 2+1

Sve smeštajne jedinice su opremljene potpuno novim nameštajem.
Visoko prizemlje
– Lux Apartman za 4 osobe br.1 – potpuno novi apartman, sastoji se dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, TV-om i spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mini pećnica, aspirator) potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Veliki balkon sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj.
– Studio za 2 osobe – br.2  – renoviran studio, opremljen potpuno novim nameštajem i sastoji se iz dve prostorije i to ulaznog dela sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mini pećnica), odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om i standardnog kupatila sa tuš kabinom. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.

Prvi sprat
– Lux Apartman za 4 osobe – br.3 – potpuno novi apartman, sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, TV-om, spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mini pećnica, aspirator) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Veliki balkon sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj.
– Studio za 2 osobe – br.4 – renoviran studio, sastoji se iz dve prostorije, ulaznog dela u sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mini pećnica) i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om  i standardnim kupatilom i tuš kabinom. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.

Drugi sprat
– Apartman za 3-4 osobe – br.5  – sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom, trpezarijskim stolom i garniturom na razvlačenje, LED SMART TV-om i odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem, renoviranog kupatila sa tuš kabinom, terasa.
– Apartman za 3-4 osobe – br.6 – sastoji se iz tri dela: manjeg ulaznog dela u kome je smešten standardni singl ležaj sa fiokom na razvlačenje, kuhinjskog dela sa trpezarijskim stolom i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om, renoviranog kupatila sa tuš kabinom. Apartman nema terasu.

Potkrovlje
– Eco studio za 2-3 osobe – br.7 – kompletno renovirano potkrovlje sastoji se iz dva dela, ulaznog dela sa stepeništem i terasom i velikog boravka sa kosinama u kome se nalaze dva ležaja, sofa na rasklapanje, LED SMART TV , trpezarijski sto, mini kuhinja i potpuno novo kupatilo sa tuš kabinom i  fenom za kosu. Napomena: Deo pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 190 cm!

Gostima je na raspolaganju besplatan bežični Internet. Promena posteljine i peškira četrvtog dana boravka. Parking vozila gostiju moguć je na ulici, ispred i u blizini same vile.

Cena aranžmana obuhvata:
– Smeštaj na bazi najma, dnevno po smeštajnoj jedinici

Cena aranžmana ne obuhvata:
– Boravišna taksa: odrasli 70 dinara dnevno po osobi, deca  7 – 15 godina 35 dinara i osiguranje 20 dinara po osobi dnevno (plaća se na recepciji).
– Prevoz
– Individualne troškove

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
– Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
– Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama.

Cena smeštaja Vila Breza,Sokobanja, Srbija letovanje 2024.

Period Min. br. noći Eco Studio za 2-3 osobe Studio Lux za 2 osobe Apartman BT za 2-4 osobe Apartman ST za 2-4 osobe Lux Apartmani za 2-4 osobe
04.05-30.06. 3 noći / / / / /
01.07-28.08. 5 noći / / / / /
29.08-30.09. 3 noć / / / / /

Cene su izražene po smeštajnoj jedinici u dinarima (RSD) na bazi najma

Legenda:
Eco studio – studio u tavanu, veći deo pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 185cm
BT – bez terase
ST – sa terasom

Galerija Vila Breza,Sokobanja, Srbija letovanje 2024.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)