Hotel Philoxenia

Hotel Philoxenia, Psakoudia, Sitonija, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Philoxenia nalazi se u mestu Psakudia, smešten je u borovoj šumi,...
već od rsd

Hotel Philoxenia, Psakoudia, Sitonija, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Hotel Melissa Gold Coast

Hotel Melissa Gold Coast, Psakoudia, Sitonija, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Melissa Gold Coast nalazi se u mestu Psakudia, na 70 m od...
RO već od 2.900rsd dnevnoRO već od 2.600rsd dnevno

Hotel Melissa Gold Coast, Psakoudia, Sitonija, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Opšte informacije o letovalištu

Psakoudia se nalazi na 85km os Soluna između poluostrva Kasandre i Sitonije. Smeštena je na prelepoj u peščanoj plaži, okružena borovom šumom i odlikuje je kristalno čisto i plavo more. Ovo malo, simpatično i romantično mestašce, broji 120 žitelja. Tradicionalne kuće, uske ulice upotpunjuju doživljaj ovog mesta. Za ljubitelje mira, tišine i pravog odmora ovo je idealno mesto. U Pasakoudiji se nalaze prodavnice, kafići, restorani, doktor, apoteka, pošata. Plaže Psakudie obuhvataju 7 kilometara obale, od čega je 4 kilometara turistički razvijenih plaža i 3 kilometra malih uvala i skrivenih mesta gde možete naći mir i samoću. Kao i na ostalim plažama na zapadnoj obali i ovde možete uživati u kupanju do kasnih posepodnevnih sati i nezaboravnom zalasku sunca. Psakoudia je idealna baza za obilazak Sitonije.

Lokacija letovališta Psakoudia – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)